Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκε το πτώμα του θαμμένο σε αυλή σπιτιού – Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του Βασίλη

Κοινοποίηση




– Στο σπίτι που βρέθηκε το πτώμα μένουν φίλοι του 37χρονου – Αυτή την ώρα γίνεται εκταφή της σορού του άτυχου Βασίλη από την αυλή του σπιτιού – Λίγο πριν βρεθεί το πτώμα οι άνθρωποι που μένουν στο σπίτι έδιναν συνεντεύξεις για τον “χαμένο φίλο τους” – Πώς οδηγήθηκε η Αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Με τον πιο τραγικό τρόπο, έληξε η αναζήτηση για τον 37χρονο Βασίλη, που είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο… Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού, στις Σέρρες.

Δύο μήνες τον αναζητούσε η οικογένειά του και η Αστυνομία. Ο άνδρας ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα, είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη και είχε μαζί του 2.000 ευρώ, που είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μιας προγραμματισμένης επέμβασης. Έφυγε με ταξί αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού! Αστυνομικοί, ανακρίνουν τώρα τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Βρέθηκε θαμμένος στο σπίτι του φίλου του!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, στο συγκεκριμένο σπίτι, κατοικεί ένας φίλος του θύματος, τον οποιο μάλιστα θα συναντούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποι που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 37χρονου και μάλιστα, είχαν δεχτεί και είχαν μιλήσει για την εκπομπή της, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια! Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.
Πηγή: Alpha

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα