Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ψώνιζε με… φωτοτυπίες χαρτονομισμάτων των 20 ευρώ!

Κοινοποίηση

Ο δράστης έκανε μια συναλλαγή την περασμένη Δευτέρα χρησιμοποιώντας παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά την Παρασκευή που επιχείρησε να ψωνίσει από άλλα δυο καταστήματα με τον ίδιο τρόπο έγινε αντιληπτός

Κακοφτιαγμένα φαίνεται πως ήταν τα φωτοαντίγραφα… χαρτονομισμάτων των 20 ευρώ με τα οποία προσπαθούσε να κάνει αγορές από επιχειρήσεις στην πόλη της Ξάνθης ένας 38χρονος, γιατί δυο καταστηματάρχες αντιλήφθηκαν αμέσως την πλαστότητα!

Ο δράστης έκανε μια συναλλαγή την περασμένη Δευτέρα χρησιμοποιώντας παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά την Παρασκευή που επιχείρησε να ψωνίσει από άλλα δυο καταστήματα με τον ίδιο τρόπο έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στον εργασιακό χώρο του 38χρονου, όπου βρέθηκαν ακόμη ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά και 30 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και του ασκήθηκε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα