Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Νίκη στο πρώτο φιλικό

Κοινοποίηση

Στο πρώτο φιλικό της παιχνίδι η Ξάνθη νίκησε με 3-2 την Αλτίν Ασίρ που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία του Τουρκμενιστάν, σε παιχνίδι που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η ξανθιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη συμμετοχής στο πένθος που ζει το πανελλήνιο αυτές τις ημέρες. Μάλιστα, οι δυο ομάδες τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές.

Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 15΄ με τον Σουλεϊμάν Οκάν, ενώ στο 40΄ ισοφάρισε η ασιατική ομάδα, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες στο α’ μέρος. Στην επανάληψη ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε άλλους 11 ποδοσφαιριστές θέλοντας να δώσει σε όλους αγωνιστικό χρόνο. Ο Κασάδο σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 μετά από κόρνερ του Ορφανίδη, ενώ ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 65?. Στο 70? η Αλτίν Ασίρ ισοφάρισε σε 2-2, πριν ο Κάστρο σημειώσει το 3ο και νικητήριο γκολ για την Ξάνθη.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Σουλεϊμάν, Καμαρά, Σαρπόνγκ, Ντουρίτσκοβιτς, Φασίδης, Γέντρισεκ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Θυμιάνης, Ντε Λούκας, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Κίκε, Ορφανίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα