Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Ταμείο με γκολ στο Τιρασπόλ

Κοινοποίηση

Οι επαναληπτικοί του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα, το οποίο πλαισιώνεται με αγώνες από Ρωσία, Σκανδιναβία και «λαμπερά» φιλικά. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Κρίλια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η πρώτη μας επιλογή προέρχεται από το ρωσικό πρωτάθλημα και το ματς που κλείνει την πρεμιέρα. Νεοφώτιστη η Κρίλια, υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της, έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το αποψινό ματς. Υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το ηθικό των παικτών της οποίας είναι ανεβασμένο μετά τη νίκη επί της πρωταθλήτριας Λοκομοτίβ, στο Σούπερ Καπ (στην παράταση). Η παράδοση είναι… συντριπτικά με το μέρους τους, αφού μετρούν 16 νίκες επί της Κρίλια, ανεξαρτήτως έδρας, διοργάνωσης και 8 νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις! Σε ικανοποιητική απόδοση προσφέρεται το διπλό (2.10 κατά μέσο όρο).

Σερίφ Τιρασπόλ – Σκεντίγια
Η Σερίφ έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσία της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατέκτησε 16 φορές το πρωτάθλημα Μολδαβίας στα 18 τελευταία χρόνια, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον 2ο προκριματικό γύρο υποδέχεται τη Σκεντίγια, η οποία κέρδισε στο πρώτο ματς με 1-0. Θα ρισκάρουν οι Μολδαβοί, δεν έχουν περιθώρια, ενώ και οι Σκοπιανοί θέλουν το γκολ προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης. «Πληρώνει» το G/G (2.40).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα