Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σάλος από την επίθεση σε Φανουράκη – Γενικά και αόριστα ο Δήμαρχος Ξάνθης

Κοινοποίηση

Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοφανές για την περιοχή περιστατικό βίας με θύμα τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη και θύτη τον γιο του Αντιδημάρου Θωμά Ηλιάδη, με πολιτικά κίνητρα.

Παρά το γεγονός πως σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή έσπευσαν να καταδικάσουν την επίθεση που δέχθηκε ο Μανώλης Φανουράκης, που κατέληξε στο Νοσοκομείο επειδή άσκησε κριτική στον Αντιδήμαρχο για τον τραγέλαφο επί της οδού Μιαούλη, ο Δήμαρχος Ξάνθης αρκέστηκε σε μια γενική και αόριστη δήλωση περί βίας διατηρώντας τον Αντιδήμαρχο στη θέση του.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου: 
Η αποστροφή που γεννά κάθε μορφή βίας είναι δεδομένη και καταδικαστέα, ανεξάρτητα με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, καθώς επίσης και η οποιαδήποτε τυχόν απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης. Όταν αυτή κατευθύνεται σε πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο δημόσιο βίο και επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο τα καθήκοντα που τους ανέθεσαν οι πολίτες, τότε η απερίφραστη καταδίκη της άσκησης βίας είναι υποχρέωση όλων μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Δημοτών» και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα