Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η έκκληση του Γλέζου στον Μαδούρο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Κοινοποίηση



Τι ζητά από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας

Επιστολή-έκκληση προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο απέστειλε ο Μανώλης Γλέζος, ζητώντας την παρέμβασή του για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Γλέζος.

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Γλέζου, που παραδόθηκε μέσω του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα και δημοσιεύεται στη σελίδα του Κινήματος Ενεργοί Πολίτες:

«Πρόεδρε της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο,

Αγαπητέ Πρόεδρε

Σας απευθύνω έκκληση ώστε να παρέμβετε προσωπικά στον Πρόεδρο Ερντογάν στα πλαίσια των διακρατικών σχέσεων που διατηρεί η χώρα σας με την Τουρκία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταχύτερη δυνατή απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές .

Είμαι στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε επί του θέματος αυτού, ώστε να σταματήσει η αδικία που βιώνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

Συντροφικά
Μανώλης Γλεζος».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα