Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ορεστιάδα: Χήρα καλλιεργούσε μεγάλη φυτεία με θηριώδη χασισόδεντρα

Κοινοποίηση




Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 113 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 3,90 μέτρων – Η 55χρονη Βουλγάρα συνελήφθη και δηγήθηκε στον εισαγγελέα 

Αμετανόητη αποδείχθηκε μια Βουλγάρα που κατοικεί μόνιμα στο χωριό Καβύλη Ορεστιάδας, μετά τον θάνατο του Έλληνα συντρόφου της. Αν και είχε συλληφθεί στο παρελθόν για χασισοκαλλιέργεια, είχε στήσει και πάλι μια ιδιαίτερα μεγάλη φυτεία με δενδρύλλια… θηριωδών διαστάσεων!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία της 55χρονης αλλοδαπής, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στην αυλή όπου καλλιεργούσε ολόκληρο… δάσος από 113 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 3,90 μέτρων!

Αμέσως μετά, ερεύνησε και το σπίτι όπου βρήκε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 83,6 γραμμαρίων, άλλη μια με σπόρους κάνναβης αναμεμειγμένους με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 128 γραμμαρίων, τρεις ακόμη με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 189,2 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Η Βουλγάρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που άσκησε δίωξη σε βάρος της για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα