Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kοινωνία Δημοτών: Συγκάλυψη η μη αποπομπή Ηλιάδη

Κοινοποίηση

Ως συγκάλυψη χαρακτηρίζουν τα μέλη της παράταξης Κοινωνία Δημοτών την μη αποπομπή Ηλιάδη από τη θέση του Αντιδημάρχου μετά και την επίθεση που δέχθηκε στην επιχείρησή του ο Μανώλης Φανουράκης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν αναλυτικά πως “το σοκαριστικό γεγονός της ωμής και απρόκλητης βίας εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη, επειδή τόλμησε να ασκήσει πολιτική κριτική στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης , καταδεικνύει την παρακμή και την βαθιά σήψη ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται στην διοίκηση του Δήμου μας, τα τελευταία χρόνια. Των ανθρώπων εκείνων, που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί μιας επίθεσης που είχε ως κύριο στόχο να τρομοκρατήσει όσους ασκούν κριτική ή μιλούν χωρίς περιορισμούς εναντίον της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Πολιτικοί υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι όσοι συγκαλύπτουν, μπαίνοντας και οι ίδιοι στο κάδρο των τεράστιων αυτών ευθυνών, μη επιβάλλοντας ούτε την αποπομπή των βασικών υπευθύνων από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν. Είναι αυτοί που καθοδηγούν αυτούς, ασκώντας βία.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης, σε μια ειδική συνεδρίαση του σώματος, να εκφράσουμε συλλογικά τον αποτροπιασμό μας, την καταδίκη μας και την πεποίθηση μας ότι τέτοιοι μέθοδοι όχι μόνο δεν θα περάσουν και δεν μας φοβίζουν αλλά μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο στον αγώνα μας για την προστασία της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας στην Πόλη μας.

Κύριε Δημαρχόπουλε, ως ο πρώτος πολίτης αυτής της πολύς, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να αναλάβετε τις βαρύτατες πολιτικές ΕΥΘΥΝΕΣ που σας αναλογούν και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις . Σε διαφορετική περίπτωση, επιταχύνεται όλο και περισσότερο την ελεύθερη πτώση σας προς το κενό, παρασέρνοντας μαζί σας και μια ολόκληρη πόλη για το μικρό διάστημα που θα είστε ακόμη Δήμαρχό της.

Οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις που θα παρθούν από εμάς το επόμενο χρονικό διάστημα, θα αποδείξουν σε όλο τον Ξανθιώτικο λαό ότι σε ζητήματα Δημοκρατίας, όλοι οι πολίτες όλων των παρατάξεων και όλων των ιδεολογιών θα είμαστε μαζί, ενώ εσείς μόνος σας με αυτούς τους λίγους που επιλέξατε να συμπορευτείτε….
Για την «Κοινωνία Δημοτών»
Καρά Αχμέτ
Μυλωνάς Γεώργιος
Ρεκάρης Μιχαήλ
Τσαρεκτσή Τζενάν
Χαριτωνίδου Ειρήνη”.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα