Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Μαθητής από τη Θράκη σάρωσε στις Πανελλήνιες με 19.450 μόρια στο 3ο πεδίο

Κοινοποίηση

Ο Βαγγέλης Γουργούλης, μαθητής του Γενικού Λυκείου Διδυμοτείχου, σάρωσε στις Πανελλήνιες συγκεντρώνοντας 19.450 μόρια στο 3ο πεδίο, με αποτέλεσμα να περνάει από τους πρώτους στη Στρατιωτική Ιατρική (ΣΣΑΣ).

Ο σημαιοφόρος του ΓΕΛ Διδυμοτείχου, που σε Γυμνάσιο και Λύκειο συγκέντρωνε γενικό βαθμό 20, όλα δείχνουν ότι μπαίνει από τους πρώτους στη ΣΣΑΣ της Θεσσαλονίκης, αφού οι βαθμοί που έγραψε στις εξετάσεις προκαλούν… ίλιγγο. Συγκεκριμένα, έγραψε: Φυσική 20, Χημεία 19,8, Βιολογία 19,5 και Έκθεση 18,3, με αποτέλεσμα να φτάσει στα 19.441 μόρια. Έχει επιλέξει τη Στρατιωτική Ιατρική και μάλιστα σήμερα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τα προκαταρκτικά των στρατιωτικών σχολών.

Ο Γουργούλης είναι γιος στρατιωτικού (ο πατέρας του είναι συνταγματάρχης στη 16η Μεραρχία) και ήταν μαθητής του Λυκείου  Διδυμοτείχου και στις τρεις τάξεις. Ο Βαγγέλης Γουργούλης τα πέτυχε όλα αυτά με πολύ διάβασμα και με τη βοήθεια των καθηγητών και του σχολείου, του Γενικού Λυκείου Διδυμοτείχου.

Ο ίδιος είναι παιδί χαμηλών τόνων, περίμενε ότι θα πετύχει την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γνώριζε ότι έγραψε πολύ καλά, αλλά φυσικά όταν πληροφορήθηκε τη βαθμολογία, δικαιολογημένα πανηγύριζε.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα