Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τροχαίο στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με μετανάστες – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη όχημα που μετέφερε παράνομα μετανάστες σημειώθηκε στην Ξάνθη, το βράδυ της Δευτέρας, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης.

Ένα λευκό βανάκι μέσα στο οποίο διακινητές είχαν στοιβάξει μετανάστες εισήλθε μέσα στην πόλη, μετά από καταδίωξη των Αστυνομικών. Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθεια του να αποφεύγει τη σύλληψη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να καταλήξει πάνω στο πεζοδρόμιο.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις άμεσα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον  εντοπισμό άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση και πιθανόν να διαφεύγουν της σύλληψης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, μιας και ο οδηγός του οχήματος ακολούθησε μια τρελή κούρσα στο κέντρο της πόλης στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχο τροχαίο ατύχημα μέσα στην πόλη μάλιστα της Ξάνθης, γεγονός που γεννά έντονο προβληματισμό για τις διαστάσεις που έχει λάβει πλέον η διακίνηση μεταναστών στην περιοχή αλλά και τις διαδρομές που ακολουθούν οι διακινητές.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα