Page Nav

HIDE

Grid

LIST_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Header Ad

vasilis

Τιτλοι Ειδησεων:

latest

Απίστευτο - Έσκαψαν δρόμο που μόλις είχαν ασφαλτοστρώσει στην Ξάνθη

Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα, που όμως καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, έλαβε χώρ...


Ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα, που όμως καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής, έλαβε χώρα στην Ξάνθη προκαλώντας πλήθος αρνητικών σχολίων. Ο λόγος για τα έργα ασφαλτόστρωσης τα οποία πραγματοποιήθηκαν επί της οδού Μιαούλη.

Κάτοικοι της περιοχής και διερχόμενοι οδηγοί είδαν με μεγάλη ικανοποίηση τα έργα ασφαλτόστρωσης που ολοκληρώθηκαν επί της οδού Μιαούλη, τα οποία ήταν αρκετά για να αλλάξουν πλήρως την ιδιαίτερα άσχημη εικόνα που παρουσίαζε ο δρόμος. Ωστόσο πριν καλά καλά προλάβει να στεγνώσει η άσφαλτος στην ίδια περιοχή είχαν προγραμματιστεί άλλες εργασίες (από τον ΔΕΔΔΗΕ) με αποτέλεσμα ο φρέσκο ασφαλτοστρωμένος δρόμος να σκαφτεί και πάλι!

Πρόκειται για μια ενέργεια που αποδεικνύει την επιπολαιότητα με την οποία διαχειρίζονται τις θέσεις που κατέχουν πολιτικοί άρχοντες της περιοχής αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα έργα που θα μπορούσαν δυνητικά να συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Ξάνθης.

Από την πλευρά της η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης, με επικεφαλής τον Μανώλη Φανουράκη, ζητά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κάνοντας λόγο για νέο Βατερλό του Δήμου.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
Το βατερλώ με την επανεσκαφή    του μόλις πριν λίγων ημερών νέου ασφαλτοτάπητα της οδού Μιαούλη, προκειμένου να εκτελεστούν νέα έργα αυτή τη φορά της ΔΕΔΔΗΕ, για τα οποία άκουσον άκουσον ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης έδωσε άδεια (ύστερα από αίτηση της ΔΕΔΔΗΕ που υποβλήθηκε το μήνα Μάιο) αφού όμως πρώτα είχε ολοκληρωθεί το έργο τοποθέτησης της νέας ασφάλτου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα, τον ερασιτεχνισμό  και προφανώς την κατάρρευση μιας δημοτικής αρχής που κάθε μέρα που περνάει παραπαίει όλο και περισσότερο, αυτοδιαλυόμενη πλήρως...

Το κακό όμως είναι ότι μαζί μ' αυτήν, υποβαθμίζεται γενικότερα η ποιότητα ζωής και εικόνα της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο και το κυριότερο κατασπαταλώνται άσκοπα τα χρήματα των δημοτών οι οποίοι καταβάλουν ούτως ή άλλως υψηλούς δημοτικούς φόρους..


Επειδή λοιπόν το κακό έχει παραγίνει...και παρά το γεγονός ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα μόνο καταστροφικά αποτελέσματα, εμείς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε πλέον να μένουμε με σταυρωμένα χέρια και θα αναζητούμε τους συγκεκριμένους ανά περίπτωση υπαίτιους, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι είναι οι άνθρωποι που σήμερα λαμβάνουν αυτές τις παράλογες - παρανοϊκές αποφάσεις..

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση  λοιπόν αυτού του ιστορικού αλαλούμ που αναγκαστήκαμε να καταγγείλουμε, ύστερα και από την γενική κατακραυγή ολόκληρης της πόλης, κύριος υπεύθυνος ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάδης Θωμάς, του οποίου ζητούμε άμεσα την παραίτηση από τη θέση αυτή, καθώς και την αντικατάστασή του από άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της πόλης..
Γιατί για κάτι περισσότερο...ούτε λόγος...

ΞΆΝΘΗ 11-07-2018
Για την ‘ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΔΗΜΟΤΏΝ ‘
Φανουράκης Εμμανουήλ,
Καρά Αχμέτ,
Μυλωνάς Γιώργος,
Ρεκάρης Μιχαήλ,
Τζενάν Τσαρεκσή,
Χαριτωνίδου Ειρήνη.