Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φεστιβάλ… γκολ στο Μόναχο

Κοινοποίηση

Η πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Μπάγερν και της Χόφενχαϊμ στο Μόναχο, δεσπόζει από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Μπάγερν – Χόφενχαϊμ
Ζόρικη αναμέτρηση για τους Βαυαρούς, στη νέα εποχή με το Νίκο Κόβατς στον πάγκο, έβγαλαν αστάθεια στην προετοιμασία. Πάντως, έχουν σερί 13-3-0 σε πρεμιέρες, εύκολα ή δύσκολα τα καταφέρνουν, ενώ θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση, στην οποία αναμένεται να βρεθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Ρόμπεν, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι. Ο προπονητής της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει βρει τον τρόπο να δυσκολεύει την Μπάγερν τα τελευταία χρόνια, μετράει απέναντί της 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 5 ματς, ενώ η ομάδα του σκόραρε 4 φορές πέρσι σε δύο αναμετρήσεις με τους Βαυαρούς. Θα πάμε με το combo του over 2.5 με το G/G, που προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

ΦΚ Αϊντχόφεν – Γκόου Αχέντ Ίγκλς
Απροετοίμαστη πιάστηκε η ΦΚ Αϊντχόφεν, η πρεμιέρα τη βρήκε με μόλις 13 επαγγελματίες στην αποστολή (ηττήθηκε με 2-1 από τη Γιονγκ Αϊντχόφεν). Στο δεύτερο ματς για τη Β’ Ολλανδίας θα έχει 3 ακόμα νεοφερμένους, αναμένεται να αποκτήσει άλλους 4 την ερχόμενη εβδομάδα, γενικά ο σχεδιασμός της έχει… πέσει έξω χρονικά. Η Γκόου Αχέντ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, με το 5-0 επί της Γιονγκ Ουτρέχτης, έχει στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο και την επάνοδο στην πρώτη κατηγορία. Βρίσκουμε «τσιμπημένο» το διπλό στο 2.30, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Περισσότερα προγνωστικά εδω

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα