Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μόνο με κατόχους διαρκείας το Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ξάνθη έκανε γνωστό πως δεν θα εκδώσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και στο γήπεδο θα μπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας της Ξάνθης θα βρίσκονται σε εξέδρες του γηπέδου των Πηγαδίων στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (26/8, 19.15 ) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Η ακριτική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε η δήλωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως δεν επιθυμεί να πάρει επισήμως εισιτήρια λόγω του άσχημου κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας και τη διοίκηση. Έτσι, η Ξάνθη αποφάσισε να μην εκδώσει εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να μπουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο  δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας”.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα