Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Φιλική νίκη της Ξάνθης επί του Ηρακλή με 2-1 στα Πηγάδια

Κοινοποίηση

Το απόγευμα της Κυριακής η Xanthi FC αντιμετώπισε στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της τον Ηρακλή, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Super League «Σουρωτή” και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Xanthi FC Arena.

Η τεχνική ηγεσία έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε καθόλου, στο 1-1 του Σαββάτου με την Λάρισα, με τον Μίλαν Ράσταβατς να βγάζει τα συμπεράσματά του για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ορφανίδη (19′) και Μελισσόπουλου (59′) για την Xanthi FC και του Πασά, που στο 27′ έκανε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με α’ βοηθό τον Δημήτρη Κηλικιώτη της ΕΠΣ Ξάνθης, β’ βοηθό τον Μάριο Γκιόση και 4ο διαιτητή τον Χρήστο Κακουλίδη της ΕΠΣ Θράκης.

XANTHI FC: Γκαραβέλης, Θυμιάνης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Φασίδης, Κοβάσεβιτς (63′ Μελιόπουλος), Καντά (63′ Αγγελόπουλος), Ορφανίδης (89′ Τενεκές), Σουλεϊμάν (79′ Τριανταφύλλου), Φάκης (86′ Τσάπαρης), Μελισσόπουλος (82′ Γκατζόγιας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κούκολης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πασάς, Περόνε, Τάι, Χασομέρης, Χιτζίδης. Έπαιξαν και οι: Βοσνιάδης, Γεωργίου, Γρηγοριάδης, Ζιάμπαρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρουμάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Ι., Πτηνόπουλος, Ρόβας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα