Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το σεντόνι… τεντώνεται και μας πληρώνει!

Κοινοποίηση

Ξεκινάει η… μαγεία την Τρίτη και τα παιχνίδια του Champions League, είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα. Θα δούμε ματσάρες και προκύπτουν επιλογές στο στοιχημα που μπορούν να μας στείλουν ταμείο.

Ίντερ – Τότεναμ

Έχει ξεκινήσει πολύ προβληματικά η Ίντερ φέτος και έρχεται από γκέλα στην έδρα της με σκορ 1-0 από την Πάρμα. Επέστρεψε στους ομίλους του Champions League, λόγω της 4ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, ωστόσο το ζητούμενο είναι οι «νερατζούρι» να διορθώσουν άμεσα την εικόνα τους, η οποία δεν είναι καλή. Από ήττα έρχεται και η Τότεναμ, η οποία δεν είχε καλή αμυντική λειτουργία στο εντός με τη Λίβερπουλ και ηττήθηκε δίκαια 2-1. Πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση, για να φτάσει εδώ. Υπάρχει θέμα με το ρόστερ ωστόσο, αφού μεταγραφές δεν έγιναν και το πρόγραμμα των «σπερς» είναι ιδιαίτερα βαρύ φέτος. Αμφότεροι πάνε στο αποψινό παιχνίδι δίχως να είναι σε καλή αγωνιστική. Το γεγονός πως στο παρελθόν ωστόσο οι αναμετρήσεις τους είχαν πολλά γκολ, μας οδηγεί στο over 2.5.

Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Έκανε τεράστιο διπλό στο «Γουέμπλεϊ» η Λίβερπουλ, επικράτησε 2-1 της Τότεναμ και ξεκινάει στο Champions League με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό και οι «ρεντς» ευελπιστούν και φέτος σε ανάλογη πορεία. Βρίσκονται εξάλλου σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ξεκινώντας με το απόλυτο. Χωρίς απώλεια συνεχίζει και η Παρί στα εγχώρια και προέρχεται από το άνετο 4-0 επί της Σεντ Ετιέν. Στη Γαλλία μπορεί να «χτυπάει» εύκολα την κορυφή, μεγάλος στόχος ωστόσο είναι να κάνει επιτέλους το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να φτάσει στον τελικό. Για το λόγο αυτό, θα πάνε για το διπλό απόψε οι Παριζιάνοι. Το «Άνφιλντ» ωστόσο είναι έδρα και αναμένεται παίξει το ρόλο του. Σε τέτοιες αποδόσεις, αξίζει ο άσος.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα