Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Ταμείο με το combo και το… 2.10!

Κοινοποίηση

Μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι και πάλι στη σέντρα την Παρασκευή. Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αγγλία και Βέλγιο «κλέβουν» την παράσταση και μας δίνουν «δυνατές» επιλογές σε τιμές άνω του διπλασιασμού στο παμε στοιχημα κουπονι.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

«Κόλλησε» στη μαζική άμυνα του Ανόβερο και έμεινε στο 0-0 με τους Σάξωνες η Ντόρτμουντ. Είχε τις ευκαιρίες της και δύο δοκάρια, το γκολ όμως δεν ήρθε. Τουλάχιστον… ξέσπασε στο φιλικό με την Όσναμπρικ, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 6-0. Όλα στραβά από την άλλη, ήρθαν στην Άιντραχτ, που παρότι ερχόταν από το εκτός έδρας 2-0 στο Φράιμπουργκ, ηττήηθηκε στην Φρανκφούρτη στο τελευταίο της ματς με σκορ 2-1 από τη Βέρντερ. Εν τω μεταξύ, σε φιλικό με την ερασιτεχνική Έμπεργκλαντ, επικράτησε με σκορ 5-0. Σε κάθε περίπτωση, η Μπορούσια στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο. Θα κάνουμε ελκυστικό τον άσο με το ασιατικό -1.

Ουέσκα – Ράγιο Βαγεκάνο

Πήγε να παίξει χωρίς φόβο στο «Καμπ Νου» και το πλήρωσε, γνωρίζοντας βαριά ήττα με σκορ 8-2 από τη Μπαρτσελόνα. Η Ουέσκα προηγήθηκε, έμεινε κοντά στο σκορ, όμως δεν οπισθοχώρησε και την… πάτησε. Αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι στην έδρα της, αφού μέχρι τώρα γίνονταν βελτιωτικά έργα εκεί. Η διακοπή από την άλλη, ήρθε νωρίτερα για τη Ράγιο Βαγεκάνο, αφού το παιχνίδι της με τη Μπιλμπάο αναβλήθηκε. Στο μίνι – ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης νωρίτερα, είχε ηττηθεί με σκορ 1-0. Πάντως, το εξωαγωνιστικό είναι αυτό που απασχολεί, με τον κόσμο να ζητάει την παραίτηση του προέδρου κατηγορόντας τον πως αδιαφορεί για το σύλλογο. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν φουλ επίθεση. Αφού το έκαναν με τη «Μπάρτσα», σίγουρα θα το κάνουν και τώρα. Αυτό θα αφήσει χώρους στους Μαδριλένους. Πάμε λοιπόν με το combo του G/G με το over 2.5.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα