Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Η ανάλυση του Foxbet στο Χέρτα – Μπάγερν Μονάχου

Κοινοποίηση

Στη σέντρα και πάλι την Παρασκευή η γερμανική Μπουντεσλίγκα με πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Βερολίνο. Μετά την πρώτη της φετινή απώλεια, η Μπάγερν φιλοξενείται από τη Χέρτα. Διαβάστε την ανάλυση και τα προγνωστικά του συγκεκριμένου ματς από το Foxbet.gr.

Χέρτα

Ότι μπορούσε να κάνει λάθος η Χέρτα το έκανε. Δώρο το 1-0 μετά από λάθος συνεννόηση του γκολκίπερ Γιάρσταϊν με τον Λούστενμπεργκερ. Ο αντίπαλος είχε φάσεις για το 2-0. Αυτό ήρθε στο 45’ μετά από κόρνερ. Μπήκε στο παιχνίδι με τον Ντιλροσούν στο 53’. Ήταν κοντά στο 2-2. Βέβαια μετά υπέπεσε σε πέναλτι για 5ο σερί ματς (!) και το 3-1 στο 66’ τη «σκότωσε». Απίθανο το σερί με τα πέναλτι. Αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία. Δεν έχει λόγια για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο κόουτς Παλ Ντάρνταϊ. Η πρώτη εφετινή ήττα ναι μεν ενόχλησε, δε ο τρόπος ήταν περισσότερο που εξόργισε τον Ούγγρο κόουτς. Ειδικά από τη στιγμή που και τα τρία γκολ τα δέχτηκε μετά από στατική φάση. Με ομαδικό τρόπο θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Ζητάει σίγουρα ένα εντός έδρας γκολ ο Ντάρνταϊ κόντρα στους Βαυαρούς. Είναι 3 ματς χωρίς ήττα απέναντι στην Μπάγερν.

Αγωνιστικά Νέα: Μπήκε τραυματίας στο ματς με τη Βέρντερ ο βασικός γκολκίπερ Γιάρσταϊν, αλλά βγήκε στο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Τόμας Κραφτ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα παίξει και απόψε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ξεκουράστηκε ο βασικός εξτρέμ Καλού (5/1) και επιστρέφει στη βασική 11άδα. Ο Λούστενμπεργκερ θα πάρει μία ανάσα και θα παίξει ο Σκιέλμπρεντ στη μεσαία γραμμή. Εκτός οι Γκρούιτς (4/0), Τορουναρίγκα (α, 3/0), Νταριντά (μ), Πέκαρικ (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κραφτ – Λαζάρο, Σταρκ, Ρέκικ, Πλάτενχαρντ – Σκιέλμπρεντ, Μάιερ – Καλού, Ντούντα, Ντιλροσούν – Ιμπίσεβιτς

Μπάγερν Μονάχου

Τελικά η Μπάγερν Μονάχου είναι κοινή θνητή και παραχωρεί βαθμούς που και που στην Bundesliga. Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική και δεν φρόντισε να φτάσει στις πέντε σερί νίκες, μιας και δέχτηκε στο τέλος την ισοφάριση από την Άουγκσμπουργκ. Βέβαια το παιχνίδι θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» προ πολλού. Καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με Ρενάτο Σάντσες. Και ο Γκναμπρΐ ήταν κοντά στο γκολ στο 44’, όπως και ο Βάγκνερ νωρίτερα στο 42’. Εν τέλει προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρόμπεν στο 48’, έπειτα από ωραία ενέργεια του Γκναμπρΐ. Το 2-0 είχε έτοιμο ο Σάντσες στο 50’, τον σταμάτησε, όμως, ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 86’ δέχτηκε το 1-1 μετά από λάθος του Νόιερ και αδράνεια της άμυνας. Έντονο ροτέισον από τον Κόβατς, πολλά αστέρια έμειναν στον πάγκο για να είναι φρέσκα την Παρασκευή στο Βερολίνο. Μικρό το κακό. Παίζει με τον Άγιαξ την Τρίτη.

Αγωνιστικά Νέα: Νεώτερο πρόβλημα αποτελεί ο Λεόν Γκορέτσκα (μ, 4/1), που έπαιξε για ένα ημίχρονο με την Άουγκσμπουργκ, ως αριστερός μπακ (!) και έμεινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια. Χτύπησε στον αστράγαλο και είναι νοκ-άουτ για απόψε. Μπακ-απ αντί του Αλάμπα από αριστερά θα είναι ο 18χρονος Μάιερ από τη β’ ομάδα. Μπαίνουν στην 11άδα οι φρέσκοι Μπόατενγκ, Τιάγκο, Ριμπερί, Χάμες, Λεβαντόφσκι. Κλασικά εκτός πλέον οι Ραφίνια (μπακ), Τολισό (α-μ) και Κομάν (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Νόιερ – Κίμιχ, Ζίλε, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Μίλερ, Τιάγκο, Χάμες – Γκναμπρΐ, Λεβαντόφσκι, Ριμπερί

Διαβάσε τα προγνωστικά της Μπουντεσλίγκα στο Foxbet.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα