Ροδόπη: Σύλληψη δύο διακινητών παράνομων μεταναστών έπειτα από καταδίωξη

Ροδόπη: Σύλληψη δύο διακινητών παράνομων μεταναστών έπειτα από καταδίωξη


Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, ηλικίας 31 και 30 ετών, οι οποίοι οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες προχώρησαν την Κυριακή το απόγευμα στο νομό Ροδόπης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Συκορράχης – Βελκίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Αετοκορυφής, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 30χρονο συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, χωρίς όμως να καταφέρουν να διαφύγουν, καθόσον ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال