Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο δυάδες σε safe mode

Κοινοποίηση

Καλημέρα στην παρέα. Παρασκευή σήμερα με τα πρωταθλήματα σε παύση και με τη δράση να έχει μεταφερθεί πλήρως στο Nations League. Μικρό το κουπόνι, με ελάχιστες επιλογές για αυτό αποφάσισα να το πάω συντηρητικά στα προγνωστικα στοιχημα σημερα και με επιλογές αρκετά safe, έτσι για να κρατιόμαστε σε εγρήγορση.

Αγαπημένη κατηγορία για μένα η Segunda, ωστόσο τα 2 σημερινά παιχνίδια είτε λόγω χαμηλών αποδόσεων, είτε επειδή δεν μπορώ να βρω ένα αρκετά δυνατό σημείο, δεν μου αρέσουν καθόλου και αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Αντιθέτως μου κίνησαν το ενδιαφέρον 2 ματς από την Β’ Ολλανδίας. Αρχικά θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της πρωτοπόρου Γκόου Ιγκλς, που μετά από 3 αγωνιστικές παραμένει αήττητη μετρώντας ισάριθμες νίκες, έχοντας πετύχει 9 τέρματα. Αντίπαλός της η Φόλενταμ, με μόλις 1 βαθμό και αυτό την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τους Νέους της Αλκμάαρ (όχι και τίποτα σπουδαίο δηλαδή). Μόλις μια νίκη στα τελευταία 9 εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει η Φόλενταμ και καμία νίκη στις 7 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο και όλα αυτά με το 1Χ&Ο1.5 στο 1.47. Την ίδια ώρα η Αλμίρε Σίτι θα υποδέχεται την Μάαστριχτ. Δυο νίκες οι γηπεδούχοι, μία φιλοξενούμενοι, αμφότεροι δείχνουν ακόμα ανέτοιμες, περισσότερο αμυντικά. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν σχετικά εύκολα, όπως εύκολα δέχονται και το γκολ. Εξαιρετική η παράδοση ανάμεσα τους με 8 Over 2.5 στις τελευταίες 10 μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Over 2.5 λοιπόν σε απόδοση 1.49.

Τελειώνω με μία δυάδα από το Nations League. Στο πρώτο ματς η Ρουμανία θα υποδεχτεί το Μαυροβούνιο με τις 2 ομάδες να τα έχουν «ξαναπεί» προσφάτως στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού είχαν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με το Μαυροβούνιο να μετράει 4 βαθμούς στις 2 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι Ρουμάνοι θα επιδιώξουν μία μίνι εκδίκηση, έχοντας στο πλευρό τους τους θεατές τους και με ψυχολογία από τις καλές τους εμφανίσεις στα τελευταία 4 σερί νικηφόρα ματς σε φιλικές αναμετρήσεις. Δεν μπορεί ωστόσο να μην υπολογίσουμε και τους φιλοξενούμενους που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται όλο και πιο βελτιωμένοι. Αυτό που θεωρώ αρκετά σίγουρο είναι πως θα δούμε παιχνίδι με λίγα γκολ και το 1Χ&U3.5 στο 1.44 μου αρκεί. Παρόμοια επιλογή και στο παιχνίδι της Λιθουανίας κόντρα στην Σερβία. Από καλό Μουντιάλ προέρχονται οι «πλάβι» που σαφέστατα είναι ανώτεροι των σημερινών τους αντιπάλων, έχοντας μόλις 2 ήττες στις τελευταίες 11 εκτός έδρας τους αναμετρήσεις είτε επίσημες είτε φιλικές. Περιμένω και εδώ χαμηλό σκορ με το Χ2&U3.5 στο 1.42 με καλύπτει.
Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα