Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Σουπερλιγκάτη» δυάδα για ταμείο

Κοινοποίηση

Σημαντικές επιλογές έχει το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής, με δυάδα προγνωστικών να προκύπτει στο στοιχημα από την ελληνική Σούπερλιγκ

Άρης – ΠΑΟΚ
Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ντέρμπι της πόλης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυναμικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και στοχεύουν σήμερα να σπάσουν το αήττητο του «μισητού» αντιπάλου τους, ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά από την άλλη, θέλει να πάρει το διπλό σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση. Αμφότερες διαθέτουν πολύ δυνατές επιθέσεις και το να ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο σε απόδοση 2.17, μας αρέσει και μπαίνει στο κουπόνι μας.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός
Περνάμε και στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ σε κλίμα ενθουσιασμού από την αλλαγή διοίκησης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν δίχως νίκη και πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι τρία παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάτι που θέλει σήμερα να σταματήσει. Το διπλό, έστω και χωρίς τον Φορτούνη είναι αρκετά πιθανό. Ο ΟΦΗ μπορεί και αυτός να σκοράρει και με αυτό το σκεπτικό επιλέγουμε το combo 2 & over 1.5 στο «τίμιο» 1.75.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα