Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πληρώνουν με τα γκολ Βέρντερ, Σαρλερουά!

Κοινοποίηση

Μια καλή πρόγευση για το τι θα δούμε το προσεχές Σαββατοκύριακο, μας δίνει το κουπόνι της Παρασκευής. Επιλογές υπάρχουν από όλη την Ευρώπη, ενώ δράση έχουμε επίσης σε Αμερική και Ασία. Εμείς πάντως στα προγνωστικα ποδοσφαιρου θα πάμε με δύο «δυνατές» επιλογές στα γκολ.

Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ

Από την πρώτη φετινή της ήττα, με σκορ 2-1 εκτός έδρας από τη Στουτγάρδη, έρχεται η Βέρντερ. Από δικά της λάθη βρέθηκε να κυνηγάει, σε ένα ματς που τα γκολ σημειώθηκαν με ιδιαίτερα επεισοδιακό τρόπο. Πάντως, η ομάδα της Βρέμης έχει κάνει καλή εκκίνηση στον φετινό πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή ψυχολογία. Στον αντίποδα, η Βόλφσμπουργκ έπαιξε με ψυχή στο Γκλάντμπαχ και πήρε παλικαρίσιο 2-2. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία των «λύκων» στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια τους, που φέτος ωστόσο παρουσιάζουν σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με πέρυσι. Η Βέρντερ τρέχει αήττητο σερί εντός έδρας, δεδομένης της φόρμας των δύο ομάδων όμως, θεωρούμε πολύ πιθανό το αμφίσκορο. Θα πάρουμε το G/G σε combo με το over 2.5 για να κάνουμε πιο δελεαστική την απόδοση.

Σερκλ Μπριζ – Σαρλερουά

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ, γνώρισε η Σερκλ Μπριζ την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της και η τέταρτη σε διάστημα πέντε αγωνιστικών, διανύοντας περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στον αντίποδα, η Σαρλερουά επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Λόκερεν εντός έδρας και πιστοποίησε την ανοδική της πορεία. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από δύο σερί ισοπαλίες, ενώ στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχει ηττήθει μόλις μία φορά. Απόψε πάντως έχει δύσκολο έργο. Από τη στιγμή που η Σερκλ εντός δέχεται εύκολα γκολ, θα πάμε με το G/G για να πληρωθούμε.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα