Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποια μπάλα… Σήμερα έχει ξύλο… Βρωμόξυλο!

Κοινοποίηση

Πάμε στο σημερινό και τελείως διαφορετικό πρόγραμμα στα προγνωστικά. Αν και θα δώσουμε και ένα ματς από μπαλίτσα, το ενδιαφέρον στοιχηματικά μετατίθεται στη μεγάλη μάχη του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εναντίον του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Ο Ρώσος είναι το φαβορί εδώ και όχι άδικα. Ο επί 26 αγώνες αήττητος πρωταθλητης του UFC για την κατηγορία ελαφρών βαρών, έχει το προβάδισμα για πολλούς λόγους. Εχει δώσει αγώνες και είναι πιο… fight-ready από ότι ο αντίπαλός του, είναι τρομερός στο έδαφος και δυνατός σε όρθια στάση. Αν το παιχνίδι πάει χαμηλά, τότε ο Νουρμαγκομέντοφ δύσκολα δεν θα επικρατήσει και το 2.10 της περίπτωσης νίκης του με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πέραν της απόφασης, έχει λογική.

Βέβαια σε φαν μπετ, αν αποφασίσουμε να πάρουμε το μέρος του τρελάρα Κόνορ, αξίζει η περίπτωση της νίκης του Ιρλανδού στο 2ο ή τον 3ο γύρο και μάλιστα αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει με νοκ άουτ, μιας και στο παιχνίδι με γροθιές και λακτίσματα, περνώντας σημεία και καίρια χτυπήματα στον αντίπαλό του, είναι εξαιρετικός και κάπου εκεί τα 8.00 και 15.00 αντίστοιχα, αξίζουν να παιχτούν.

Στα παιχνίδια γύρων,  αν ο ΜακΓκρέγκορ δεν καταφέρει να κάνει το παιχνίδι του, αξίζει να επιλέξουμε το over 2.5 γύρους σε απόδοση 2.10. Αλλωστε ο Τσετσένος έχει την αντοχή και την στρατηγική να πάει… μακριά τη μάχη, το συνηθίζει άλλωστε, έχει συμβεί στις 10 από τις 26 αναμετρήσεις του. Τέλος, θα παιχθούν μερικά ψιλά στην περίπτωση του να υπάρχει αφαίρεση βαθμού στο ματς, μιας και όταν ξεφεύγει το παιχνίδι από τα χέρια του ΜακΓκρέγκορ, ο τελευταίος τείνει να κάνει μη επιτρεπτές κινήσεις. Συνέβη πέρσι εναντίον του Μειγουέδερ, γιατί όχι και τωρα, σε απόδοση 10.00;

Στα του ποδοσφαίρου, θα διαλέξουμε τη νίκη της Κιλμάρνοκ στην εκτός έδρας μάχη με την Νταντί. Η Κιλμάρνοκ είναι ξεκάθαρα ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τη Νταντί και αν βγάλει το σοβαρό της πρόσωπο, δύσκολα δεν θα επικρατήσει, έστω και με το ζόρι. Εδειξε και στο ματς με την Μάδεργουελ εκτός έδρας ότι έχει άντερα, έκανε την ανατροπή και έχει τρεις νίκες στα τέσσερα πρόσφατα με τη Νταντί να είναι προβληματική συνολικά. Βρίσκεται σε καλή απόδοση το διπλό, παίζεται στο 1.90 και φυσικά θα αποτελέσει μία από τις επιλογές μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα