Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Cleverbet Προγνωστικά Nations League 16/10/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους της σελίδας cleverbet, τελευταία ημέρα με τους ομίλους του Nations League θα μας απασχολήσουν και πάλι τον Νοέμβριο, να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας ενώ περισσότερα σημεία για το στοίχημα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας.
_____________________________________________________________________________________________________


ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ:
Στάθηκε εξαιρετική η Ουκρανία εκτός έδρας με την Ιταλία σε φιλικό παιχνίδι πήρε το 1-1, μένοντας για 8ο συνολικά παιχνίδι αήττητη, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία επιθετικά. Στον όμιλο έχει ξεκινήσει με το 2/2 και είναι στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο.
Χωρίς απουσίες σημαντικές.
ΤΣΕΧΙΑ:
Σούπερ εμφάνιση για την Τσεχία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σλοβακίας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Στον όμιλο είναι 2η με μια νίκη και μια ήττα, στο -3 από την Ουκρανία.
Επίσης χωρίς προβλήματα.
Προϊστορία: Από το 2011 έχουν συναντηθεί 3 φορές, 1-1-1 το ρεκόρ.
Πρόταση: Η Ουκρανία πιστοποίησε και στο φιλικό με την Ιταλία ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η Τσεχία από τη μεριά της πήρε ψυχολογία με το διπλό στην Σλοβακία και πάει να τα παίξει σήμερα όλα για την πρωτιά, ποντάρουμε στο Over 2,5 στο 2,30 του Stoiximan.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ:

ΝΟΡΒΗΓΙΑ:
Ουσιαστική η Νορβηγία εντός έδρας, κέρδισε με 1-0 την Σλοβενία και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Στον όμιλο είναι 2η με 6 βαθμούς, και στο -3 από την πρωτοπόρο Βουλγαρία.
Δεν επηρεάζουν οι απουσίες της.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ:
Έκανε την ανατροπή η Βουλγαρία και κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Κύπρο, πετυχαίνοντας αισίως την 4η σερί νίκη της, επιθετικά είναι σε φόρμα. Πρωτοπόρος στον όμιλο με 3/3 νίκες, έχει από πίσω της στο -3 την Νορβηγία.
Λείπουν μόνο κάποιοι μακροχρόνιοι.
Προϊστορία: Πολύ ισορροπημένη η πρόσφατη παράδοση με ρεκόρ 3-3-4 στα τελευταία δέκα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.
Πρόταση: Εμφανώς βελτιωμένοι οι Νορβηγοί που ειδικά στην έδρα τους είναι σκληρό καρύδι. Οι Βούλγαροι μέχρι τώρα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, βολεύονται και με την ισοπαλία σήμερα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το Under 2.5 στο 1,50 της Interwetten.
Διαβάστε στο cleverbet.eu αναλύσεις πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα