Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευή 19/10/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet, και πάλι μαζί μετά από 2 εβδομάδες χωρίς ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγο Nations League. Από σήμερα έχουμε επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων με ενδιαφέροντα ματς για στοίχημα. Από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά, βαθμολογίες, στατιστικά, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.

Να συνέλθει από την πεντάρα στο Παρίσι θέλει η Λυών, ενώ η Νιμ θέλει να επιστρέψει στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

ΛΥΩΝ – ΝΙΜ:

ΛΥΩΝ:

Τραγική η Λυών, συνετρίβη με 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, μένοντας για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 3 από τα 5 παιχνίδια, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αμφίβολος ο Ράφαελ, απόντες οι Φεκίρ, Γκουιρί, Τετέ, Τεριέ και Τρουσάρ.

ΝΙΜ:

Νωθρή εντός έδρας περιορίστηκε στο 0-0 με τη Ρεμς, μένοντας για 7ο σερί ματς χωρίς νίκη και για 3ο σερί ματς χωρίς να σκοράρει. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-2, απέχει 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολοι οι Σουρζάκ, Βαλδίβια.

Προϊστορία: Δεν έχουν πρόσφατες αναμετρήσεις οι δύο ομάδες.

Πρόταση: Μάλλον καλό έκανε στη Λυών η διακοπή αφού η πεντάρα από την Παρί της έπεσε βαριά. Η Νιμ βρισκόταν σε τέλμα επίσης πριν την διακοπή χωρίς να βρίσκει γκολ, κάτι που θα το κυνηγήσει σήμερα, κρατάμε σαν προγνωστικό το G/G του 1,75 του Stoiximan.

Cleverbet.eu | Αναλύσεις αγώνων, Προγνωστικά στοιχήματος
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα