Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακής 7/10/2018

Κοινοποίηση

Διαβάστε στο cleverbet.eu αναλύσεις πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα στατιστικά και τις βαθμολογίες, πάρτε τα bonus εγγραφής των εταιριών στοιχήματος.

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ:

ΠΑΟΚ:
Ανέλπιστα κακός ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά, κέρδισε από τύχη κυρίως τον Ολυμπιακό με 1-0, αλλά έκανε το 5/5 φέτος, έχει ρυθμό επιθετικά, δεν έχει δεχθεί γκολ στα δύο ντέρμπι. Στην Τούμπα έχει κερδίσει Αστέρα και ΑΕΚ, ισοβαθμεί στην κορυφή με Ατρόμητο.
Ο μπακ Κίτσιου επιστρέφει από τιμωρία, παίζουν ο στόπερ Χατσερίντι, ο μέσος Μαουρίτσιο και ο εξτρέμ Ουάρντα. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ελ Καντουρί.
ΑΠΟΛΛΩΝ:
Κάκιστος και πάλι ο Απόλλων, έχασε εντός έδρας με 2-0 από τον Πανιώνιο, γνωρίζοντας το 5/5 σε ήττες, χωρίς γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια, αμυντικά δεν έχει βρει συνοχή. Η μοναδική ομάδα φέτος χωρίς βαθμό, απέχει 3 βαθμούς από την σωτηρία.
Ο στόπερ Κύργιας είναι αμφίβολος, απών ο επιθετικός Μάντζιος.
Προϊστορία: Δύο τα μεταξύ τους παιχνίδια την τελευταία δεκαετία με ένα άσο και μια ισοπαλία, αμφότερα με no goal.
Πρόταση: Ο ΠΑΟΚ έχει φουλ ψυχολογία, αλλά πιθανόν ροτέισον και η κούραση τον κάνουν να μην ανεβάσει στροφές. Ο Απόλλων δεν σκοράρει με τίποτα θα πάει για ταμπούρι φουλ στην Τούμπα και ο,τι βγει, κρατάμε σαν πρόβλεψη το Under 2.5

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:
Μπορούσε ακόμη και τη νίκη στο Λονδίνο η Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε μόλις στο 89΄, παρέμεινε έτσι ακόμη αήττητη, επιθετικά συνεχίζει να παράγει εύκολα φάσεις. Μοιράζεται πλέον την κορυφή με τη Σίτι, εντός έδρας μετράει το απόλυτο 3/3 νίκες.
Αμφίβολος ο Κεϊτά, λείπουν και 2-3 μακροχρόνιοι.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ:
Σε ρυθμό ρελαντί, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Μπράιτον και πέτυχε έτσι την 4η σερί νίκη της, οι 3 τελευταίες με μηδέν παθητικό, αήττητη ακόμη φέτος, επιθετικά και αυτή σκοράρει πολύ. Εκτός έδρας έχει πάρει 7 βαθμούς σε 3 αγώνες, στην κορυφή μαζί με την σημερινή της αντίπαλο.
Αμφίβολοι οι Γκουντογάν, Ντε Μπράουνε, λείπουν οι Μεντί, Ντελφ.
Προϊστορία: Χωρίς διπλό η Σίτι την τελευταία δεκαετία με ρεκόρ 6-4-0.
Πρόταση: Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής και η απόλυτη ματσάρα. Οι επιθέσεις τους πετάνε φωτιές, αλλά δεν είναι σίγουρο στο μεταξύ τους ματς να παίξουν αλόγιστα επιθετικά. Λογικά θα δούμε ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 γκολ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ:

ΑΤΑΛΑΝΤΑ:
Νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση για την Αταλάντα, έχασε καθαρά με 2-0 από τη Φιορεντίνα και έμεινε για 6ο σερί ματς χωρίς νίκη και για 2ο σερί χωρίς να σκοράρει. Απολύτως ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο στόπερ Μασιέλο είναι αμφίβολος.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ:
Δύσκολα αλλά τελικά κέρδισε η Σαμπντόρια εντός έδρας με 2-1 την Σπαλ και έμεινε για 2ο σερί ματς αήττητη. Απολύτως ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.
Ο επιθετικός Ντεφρέλ είναι αμφίβολος, λείπουν ο μπακ Ρετζίνι και ο μεσοεπιθετικός Σαπονάρα.
Προϊστορία: Ανοικτές οι μεταξύ τους αναμετρήσεις με ρεκόρ 4-1-3 την τελευταία δεκαετία.
Πρόταση: Η Αταλάντα έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, και θέλει να επιστρέψει στα βασικά, δηλαδή να παίξει δυνατά και με καλή άμυνα. Ασταθής η Σαμπντόρια ξέρει ότι παίζει σε μια δύσκολη έδρα, και θα είναι προσεκτική, κρατάμε σαν πρόβλεψη το No goal  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα