Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu: Προγνωστικά Europa League 25/10/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet. Από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά, βαθμολογίες, στατιστικά, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.  

Γιουρόπα Λιγκ: Πάση θυσία τρίποντο (25/10)

Την πρώτη του νίκη θα ψάξει στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Ντουντελάνζ. Από ήττα σοκ προέρχονται οι Πειραιώτες στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν με 1-0 στην Κρήτη. Θέλουν πάσα θυσία τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν για πρόκριση.


ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Την πρώτη του νίκη στους φετινούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Λουξεμβούργο, απέναντι στην αδύναμη Ντουντελάνζ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα πάνε καλά και στο πρωτάθλημα, αφού στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΟΦΗ, μένοντας στους 13 βαθμούς, 6 πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε με λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπέτις, αλλά τη δεύτερη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-1 στο Μιλάνο. Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών και η νίκη κρίνεται επιτακτική. Η αναμέτρηση θα γίνει σε άλλο γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα οι γηπεδούχοι για τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη. 
Το καλό για το Μάρτινς είναι ότι δεν υπάρχουν απόντες, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του.
ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ:
Έχει δείξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο, μιας και ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα από τη Μίλαν και 3-0 στην Ισπανία από τη Μπέτις. Αν οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιαστούν όπως πρέπει τότε πιθανό είναι να πάρουν και το πρώτο τρίποντο στην Ευρώπη. 
Πλήρεις θα αγωνιστούν και οι γηπεδούχοι, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Προϊστορία: Δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων.
Πρόταση: Ίσως ήρθε η στιγμή ο Ολυμπιακός να πάρει την πρώτη του νίκη στους φετινούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 1.62 το διπλό, απόδοση την οποία μπορεί να βρει κάποιος στον Stoiximan

ΑΕΚ Λάρνακας και Λουντογκόρετς θα επιδιώξουν μια νίκη γοήτρου μπας και μπουν στο κυνήγι της 2ης θέσης. 


AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ:

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:
Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ εκτός έδρας με τη Λεβερκούζεν, έχασε όμως με 4-2 και γνώρισε την 2η ήττα της στον όμιλο, ισοβαθμεί χωρίς βαθμό με τους Βούλγαρους. Στο πρωτάθλημα κέρδισε άνετα με 3-0 εντός έδρας τη Δόξα, ισοβαθμεί στην 3η θέση με ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.
Ο αμυντικός μέσος Κάσες και ο στόπερ Μοΐσοφ είναι αμφίβολοι.
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ:
Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τη Ζυρίχη εκτός έδρας η Λουντογκόρετς, χάνοντας με 1-0, συμπλήρωσε και αυτή 2 ήττες στον όμιλο, τελευταία μαζί με την ΑΕΚ. Μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 εντός έδρας επί της Λέφσκι στη Βουλγαρία, πέρασε στην κορυφή και στο +1.
Χωρίς νεότερες απουσίες.
Προϊστορία: Δεν έχουν συναντηθεί ξανά οι δύο ομάδες.
Πρόταση: Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δύσκολα κάποια από τις δύο θα κυνηγήσει την πρώτη δυάδα. Μικρές οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, λογικά θα επιδιώξουν να μη χάσουν και σήμερα. Προσεκτικό παιχνίδι περιμένουμε, κρατάμε σαν προγνωστικό το No goal στο 1,91 του Stoiximan
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα