Κατέσχεσαν τρεις τόνους ακατάλληλα όστρακα στον Έβρο

Κατέσχεσαν τρεις τόνους ακατάλληλα όστρακα στον Έβρο


Οι δράστες μετέφεραν 55 σάκους με αχιβάδα βάρους 861 κιλών από τα οποία 344 ήταν διαστάσεων κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου

Με μια αστραπιαία επιχείρηση, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εγκλώβισαν στις εκβολές του ποταμού Έβρου τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία ήταν φορτωμένοι δυο τόνοι και 969 κιλά όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση .

Στην αγροτική οδό όπου εντοπίστηκαν τα ακατάλληλα για μεταφορά οστρακοειδών οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης μαζί με το παράνομο εμπόρευμα, συνελήφθησαν πέντε Έλληνες ηλικίας 59, 54, 36, 33 και 31 χρόνων οι οποίοι μετέφεραν τα όστρακα με σκοπό να τα ρίξουν στο εμπόριο, χωρίς να διαθέτουν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους.

Οι δράστες μετέφεραν 55 σάκους με αχιβάδα βάρους 861 κιλών από τα οποία 344 ήταν διαστάσεων κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου και 83 σάκους με τελλίνα βάρους 2.108 κιλών, 737 από τα οποία είχαν μικρότερες διαστάσεις από τις επιτρεπόμενες. Όλα κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και θα καταστραφούν.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال