Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ανάλυση του Foxbet.gr στο Μίλαν – Ολυμπιακός

Κοινοποίηση

Τεράστιο παιχνίδι απόψε στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά του Foxbet.gr.

Μίλαν

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, κατάφερε να πάρει το διπλό (0-1) στην έδρα της Ντουντελάνζ στην πρεμιέρα των ομίλων και να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Σκόρερ ήταν ο Ιγουαΐν στο 59’. Δεν έκανε καμιά σούπερ εμφάνιση, αλλά τουλάχιστον πήρε αυτό που ήθελε. Έπειτα ακολούθησαν δύο ισοπαλίες απέναντι σε Αταλάντα και Έμπολι, για να έρθει η νίκη την Κυριακή το βράδυ με 4-1 εκτός έδρας επί της Σασουόλο. Επιτέλους πειστική εμφάνιση, που έφερε αισιοδοξία στο εσωτερικό της και σταμάτησε λίγο η γκρίνια για τον κόουτς Γκατούσο. Το επίσης θετικό, είναι ότι παραμένει αήττητη για 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. «Ο Ολυμπιακός είναι έμπειρος και έχει νοοτροπία νικητή. Εμείς πήραμε μια σημαντική νίκη την Κυριακή και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια», τα λόγια του Γκατούσο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός Καλντάρα (0/0), ο μέσος Μοντολίβο (0/0) και ο μπακ Κόντι (0/0), ενώ ο Κροάτης αριστερός μπακ Στρίνιτς (0/0) βρίσκεται σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας λόγω καρδιακού προβλήματος. Η μεγάλη είδηση, είναι η επιστροφή του βασικότατου φορ Ιγουαΐν (4/2, 1/1), ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκεζ – Κέσιε, Μπίλια, Μποναβεντούρα – Σούσο, Καστιγιέχο, Ιγουαΐν

Ολυμπιακός

Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί η ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, δέχθηκε πίεση από την ισπανική ομάδα, αλλά μπόρεσε να βγάλει και φάσεις. Σε γενικές γραμμές μπορεί να κριθεί δίκαιο το αποτέλεσμα. Την Κυριακή υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ και παρότι δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και ουσιαστικά έπαιξε τον «δικέφαλο του Βορρά» στο μισό γήπεδο, γκολ δεν έβαλε. Μάλιστα ηττήθηκε κιόλας με 1-0, έπειτα από αυτογκόλ του Βούκοβιτς στο 49’. Πίεσε ασφυκτικά μέχρι το φινάλε αλλά δεν άλλαξε το σκορ. Ο κόσμος πάντως χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών μετά το τέλος του ματς. «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, δεν φοβάμαι. Θα έρθουν τα γκολ», τα λόγια του Μαρτίνς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο μπακ Τσιμίκας (5/0, 5/0), ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην Μπέτις στην πρεμιέρα. Δεν ταξίδεψαν για λόγους τακτικής ο μπακ Ελαμπντελαουί (5/1, 5/0), ο στόπερ Βούκοβιτς (5/0, 5/0), ο εξτρέμ Χριστοδουλόπουλος (5/1, 5/4) και ο χαφ Μπουχαλάκης (5/0, 5/1). Όλοι τους θα πάρουν ανάσες, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ εκτός έδρας την Κυριακή. Στην αποστολή κανονικά ο Τουρέ (1/0, 0/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Γιαννιώτης – Τοροσίδης, Σισέ, Μιράντα, Κούτρης – Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ – Ποντένσε, Φετφατζίδης, Γκερέρο

Διαβάστε περισσότερα για το Μίλαν – Ολυμπιακός στο Foxbet.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα