Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Bet-on-arme.com : Προγνωστικά στοιχήματος για Κυριακή 25-11-18

Κοινοποίηση

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γίνεται σήμερα το απόγευμα στο Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποδείξει πως είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, αντιμετωπίζοντας μια εξαιρετική και αήττητη ομάδα. Σημαντικά ματς γενικότερα στο κουπόνι, με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε: 
1626. Εργοτέλης-Πλατανιάς: Εξαιρετικές είναι οι φετινές εμφανίσεις του Εργοτέλη στη Football League. Οι Ηρακλειώτες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία, την οποία πήραν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μέσα στην έδρα του ισχυρού Βόλου μεσοβδόμαδα.
Αντίπαλός τους στο Κρητικό ντέρμπι ο Πλατανιάς Χανίων, που τα πηγαίνει εξίσου καλά με 11 πόντους μέχρι ώρας. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό, όμως ο ενθουσιασμός που επικρατεί στο στρατόπεδο του Εργοτέλη πιθανότατα θα εμφανιστεί και στο γήπεδο. Παίζουμε τον άσο του 1.75.
705. Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Μεγάλο παιχνίδι για τα ψηλά της Super League. Ο εξαιρετικός Ατρόμητος του Κάναντι θα προσπαθήσει να διατηρήσει το φετινό του αήττητο απέναντι σε έναν αντίπαλο που ακόμα δεν έχει βγάλει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες. Τις δυο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί και ο Ολυμπιακός θα πάει αποφασισμένος στο Περιστέρι για το τρίποντο.
Παρά τις απουσίες που προέκυψαν πρόσφατα (Λάζαρος, Τσιμίκας, Μεριά), οι Πειραιώτες έχουν λύσεις στον πάγκο τους και θα μπουν επιθετικά στο παιχνίδι. Αν, λοιπόν, θέλουν να λένε στο Λιμάνι πως στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτό το ματς πρέπει να το πάρουν, σε μια έδρα που «σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ. Το διπλό στο 2.25.
1193. Λάτσιο-Μίλαν: Το πιο σημαντικό ματς για την 13η αγωνιστική στη Σέριε Α. Οι γηπεδούχοι παραμένουν μέσα στον στόχο της πρώτης 4άδας, παρά τα αρνητικά τελευταία τους αποτελέσματα, ενώ η Μίλαν εκεί που έδειξε να συνέρχεται πλήρως, ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.
Θα κρίνει πολλά το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα στα ψηλά της βαθμολογίας. Οι επιθετικές γραμμές των «μονομάχων» θα έχουν σημαντικό ρόλο στο ματς, το οποίο κατά της γνώμη μας ξεκινάει από το 1-1. Δεν είναι καθόλου κακή η απόδοση στο 1.75 στο αμφίτερμα.
Bet-on-arme.com | Στοίχημα προγνωστικά και αναλύσεις
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα