Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Bet-on-arme.com Προγνωστικά : Euroleague σε πρώτο πλάνο

Κοινοποίηση

Ελλείψει αγωνιστικής δράσης σε ποδόσφαιρο και τένις, θα κάνουμε μια μικρή… στροφή στα προγνωστικά μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Σήμερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα, μετά τις δυο απανωτές ήττες από τον «αιώνιο» Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τι παίζουμε:
5877. Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρ.: Με το διπλό έφυγε πριν δυο βράδια στο Μόναχο ο Ολυμπιακός, καθώς έδειξε ένα καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Μπάγερν, βελτιώνοντας έτσι το ποσοστό του στη βαθμολογία σε 4-4. Το ΣΕΦ σήμερα λοιπόν αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την αήττητη και πρωτοπόρο πρωταθλήτρια Ρεάλ. 
Οι Πειραιώτες θέλουν όσο τίποτα αυτή τη νίκη για να μπουν και πάλι στο σωστό δρόμο και με τη βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να τα καταφέρουν. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατάσταση που θα βρεθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ο Σέρβος υπερέχει σε ποιότητα και ταχύτητα από τους ψηλούς της «βασίλισσας», ενώ προέρχεται από καλό ματς στη Γερμανία. Θα παίξουμε το over 10.5 στους ατομικούς του πόντους, που πληρώνει 1.75.

5878. Μακάμπι Τ.Α.-Φενερμπαχτσέ: Εντός έδρας ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα για τον νέο τεχνικό της Μακάμπι, Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής θα θελήσει να πετύχει μια σπουδαία νίκη στο νέο του ξεκίνημα και αντίπαλος καλύτερος από τη Φενέρ δε θα μπορούσε να βρεθεί. Οι Ισραηλινοί αναμένεται να… τιγκάρουν το κλειστό, καθώς η αντίπαλός τους είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Φαβορί, πάντως, είναι οι Τούρκοι του Ομπράντοβιτς, όμως αν η Μακάμπι θέλει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από μια τιμητική ήττα, θα χρειαστεί τον Σκότι Γουιλμπέκιν στη μέρα του. Ο Αμερικανός αν έχει όρεξη μπορεί να βγάλει το over 15.5 πόντους από το πρώτο ημίχρονο. Η απόδοση στο 1.87 .
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά και αναλύσεις για το στοίχημα.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα