Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Bet-on-arme.com: Στο Παρίσι κρίνονται πολλά

Κοινοποίηση

Πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για την προτελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με αυτό στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Λίβερπουλ φυσικά να τραβάει τα περισσότερα φώτα. Αρκετά φαβορί ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα αμφίρροπα ζευγάρια. Πάμε να αναλύσουμε τη δυάδα μας:
684. Παρί Σ.Ζ.-Λίβερπουλ: Ποιος θα το φανταζόταν πως ένας όμιλος με Νάπολι, Παρί, Λίβερπουλ και Ερυθρό Αστέρα θα κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι Σέρβοι έχουν φέρει τα πάνω κάτω, με το παιχνίδι ουσιαστικά σήμερα στο Παρίσι να κρίνει μια θέση για τα νοκ-άουτ. Οι Άγγλοι με τη νίκη τους στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα έχουν ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ακόμα και με ισοπαλία θα είναι πάνω από τους πρωταθλητές Γαλλίας.
Έτσι, η ομάδα του Τούχελ θα αναγκαστεί να ψάξει τη νίκη, μένοντας όμως σωστή τακτικά χωρίς σπασμωδικές κινήσεις στο πλάνο της. Οι «κόκκινοι» θα παίξουν με αντεπιθέσεις, σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς, ικανό να προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Θα επιλέξουμε τη μη ήττα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under 3.5 γκολ στο 2.35, λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα.

690. Τότεναμ-Ίντερ: Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει η Ίντερ στον όμιλο, καθώς αν καταφέρει και φύγει αλώβητη από το Λονδίνο θα είναι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (εκτός αν ρίξει καμία… βόμβα η Αϊντχόφεν κόντρα στη Μπαρτσελόνα). Οι Άγγλοι θα επιχειρήσουν να νικήσουν σήμερα ανατρέποντας το 2-1 του αγώνα στο Μιλάνο, έτσι ώστε να τα παίξουν όλα για όλα στη Βαρκελώνη την τελευταία αγωνιστική.
Πάντως, ακόμα και αν ηττηθεί η Ίντερ από τους «πετεινούς» του Ποκετίνο, έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη 2η θέση, καθώς θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ την τελευταία αγωνιστική, στην οποία υποδέχεται την PSV στο «Σαν Σίρο», τη στιγμή που οι Άγγλοι θα παίζουν μέσα στο «Καμπ Νου». Σήμερα επιλέγουμε τον άσο στο Λονδίνο, με τη λογική πως οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για να ελπίζουν μέχρι τέλους. Η απόδοση στο 1.85.
Πηγή: Bet-on-arme.com | προγνωστικά στοιχήματος
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα