Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Black Friday: Αυξημένη κίνηση στην Ξάνθη – Έκπτωση και στους καφέδες

Κοινοποίηση

Αυξημένη ήταν η κίνηση στους δρόμους και τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, την Παρασκευή, με αφορμή τις εκπτωτικές προσφορές στο πλαίσιο της γνωστής “Black Friday”.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες αρκετά καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και ευρύτερα λιανικού εμπορίου στην Ξάνθη είχαν αναρτήσει στις βιτρίνες τους εκπτωτικές προσφορές που ξεκινούσαν από -10% και φτάνοντας έως και -70% και -80%. Την Παρασκευή οι προσφορές όπως και η κίνηση κορυφώθηκαν, με τους καταναλωτές να ξεχύνονται στους δρόμους αναζητώντας ευκαιρίες. Παρόμοια εικόνα και στο Εμπορικό Κέντρο έξω από την πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι εκ των εμπόρων της Ξάνθης εκτιμούν πως η κίνηση συγκριτικά με πέρσι ήταν πεσμένη, ωστόσο αρκετός ήταν ο κόσμος που επέλεξε να πραγματοποιήσει τις αγορές του την Παρασκευή. Στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων παρατηρήθηκε και φέτος ιδιαίτερος συνωστισμός και σε κάποιες περιπτώσεις ουρές στα ταμεία.

Αρκετά καταστήματα συνεχίζουν τις προσφορές του και το Σάββατο, ενώ στο ρυθμό της Black Friday μπήκαν ακόμη και καταστήματα εστίασης, τα οποία έβγαλαν σε προσφορά τον καφέ που σερβίρουν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να ασκήσουν και φέτος κριτική στο κατά πόσο οι προσφορές που παρουσιάζουν τα καταστήματα είναι αληθινές ενώ υπήρξαν και ιδιοκτήτες καταστημάτων που επέλεξαν να διακωμωδήσουν με σατιρικές προσφορές. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα