Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δευτεριάτικη δυαδούλα για ταμείο

Κοινοποίηση

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την τελευταία διακοπή των πρωταθλημάτων για το Nations League και παρότι Δευτέρα το πρόγραμμα του οπαπ στοίχημα είναι άκρως ενδιαφέρον. Από  τα σημερινά παιχνίδια, τα ποντάρισματα μας θα είναι στην 2η κατηγορία της Γερμανία και στην Αργεντινή.

Μπόχουμ – Ντάρμσταντ

Σε αρκετά καλή κατάσταση οι δύο ομάδες, με την γηπεδούχο να μετράει 4 αγωνιστικές χωρίς ήττα και την Ντάρμσταντ να προέρχεται από 2 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. H Μπόχουμ έχει την δυναμική να πετύχει πράγματα στην κατηγορία, ωστόσο το περιορισμένο ρόστερ της δείχνει κουρασμένο αυτή την περίοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς με την Ρεγκενσμπουργκ πριν 2 εβδομάδες, εκεί όπου δέχτηκε 2 γκολ στο τελευταίο τέταρτο, από μία ομάδα που δεν είχε σχεδόν καθόλου φάσεις. Προέρχεται από  2 συνεχόμενα γκολ-γκολ, ενώ εντός έδρας διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις  6 γκολ παθητικό.

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται η Ντάρμσταντ, η οποία τον τελευταίο μήνα έχει ηττηθεί μόνο από την Χέρτα Βερολίνου για το Κύπελλο Γερμανίας. Πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στο Μαγδεμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική στο πρόωρο ντέρμπι παραμονής και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίες εκτός έδρας αφού μετράει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε 5 αγώνες (5 γκολ υπέρ – 11 κατά).

Έχει λογική το over 2.5, καθώς η φιλοξενούμενη θα παίξει χωρίς άγχος, ενώ η γηπεδούχος έχει κάνει συνήθεια πλέον τα πολλά γκολ στα παιχνίδια της.

Βελέζ – Σαν Λορέντζο

Περνάμε στην Αργεντινή, που υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Παραδοσιακό ντέρμπι, με πολύ ξύλο εντός και εκτός γηπέδου. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των 2 ομάδων με την γηπεδούχο να έχει 5 νίκες στα τελευταία έξι και την φιλοξενούμενη 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 5. Πολύ σκληρή στην έδρα της η Βελέζ, δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο και ως εκ τούτου έχει φτιάξει ένα ρεκόρ 8 συνεχόμενων Under 2.5. Αξίζει να σημειωθεί πως το Χ ημίχρονο/1 τελικό έχει εμφανιστεί στα 4 τελευταία ματς της.

Στην Σαν Λορέντζο το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μονάρις. Προπονητής πλέον είναι ο Χόρχε Αλμιρόν. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας θα είναι πιο “συμμαζεμένη”, ωστόσο θεωρούμε αρκετά δύσκολο να υπάρξει κάποια σπουδαία αλλαγή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η Βελέζ είναι πανίσχυρη εντός και εύκολη ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο. Στο 1.83 ο άσσος, στο 2.55 ο συνδυασμός του με το Over 1.5 των γηπεδούχων για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα