Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά αγώνων σήμερα στον Άρχοντα!

Κοινοποίηση

Πριν περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά, στο arxondasbet.com θα βρείτε ακόμα όλες τις τελευταίες προσφορές (bonus εγγραφής) στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.
Δυναμικά ξεκινούν και πάλι τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη από σήμερα Παρασκευή, με ωραία ματσάκια και μερικές καλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Πάμε να τις δούμε.
Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την εταιρία στοιχήματος Stoiximan
Αμφίρροπα τα δύο ματς της Τσβάιτε Λίγκα και δεν αποκλείεται τίποτα βάσει αποτελέσματος τόσο στο Μπίλεφελντ – Ντούισμπουργκ, όσο και στο Γκρόιτερ Φιρτ – Μαγδεμβούργο.
Αρκετά ισορροπημένα παιχνίδια περιλαμβάνει και η αγωνιστική στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου θα ρισκάρουμε στον άσο της Αζαξιό απέναντι στην Κλερμόν, που πληρώνει 2.85.
Στην Γερμανία παίζεται ο χαμηλός, αλλά πιθανός άσος της Λεβερκούζεν απέναντι στην Στουτγάρδη, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την επικράτηση.
Ντέρμπι στην Γαλλία ανάμεσα στην Λιόν και την Σεντ Ετιέν, με τον άσο και το Over 2.5 να πληρώνουν σχεδόν το ίδιο. Εμείς θα κρατήσουμε το δεύτερο, που έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Ενδιαφέρουσα μάχη στην Ισπανία ανάμεσα στην Λεγκανές και την Αλαβές, καθώς η δεύτερη σε περίπτωση νίκης θα ανέβει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της βαθμολογίας. Απίστευτο και όμως αληθινό. Προτιμότερο στοιχηματικά το Goal/Goal.
Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα
Μια συμφέρουσα τριάδα, με τον άσο της Λεβερκούζεν, το Over 2.5 στο Λιόν – Σεντ Ετιέν και το Goal/Goal στο Λεγκανές – Αλαβές σε απόδοση 5.54 στην Stoiximan.gr
Μονό αποδεκτό για την Αζαξιό στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Κλερμόν, όπου ο άσος πληρώνει 2.85 στην Stoiximan.gr
Τέλος ενημέρωση για τους περισσότερους αγώνες live streaming υπάρχει στο mysport.gr.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα