Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανεβαίνει η Νταντί Γιουνάιτεντ

Κοινοποίηση

Πάμε στο σημερινό γεμάτο πρόγραμμα να δούμε τι μπορούμε να επιλέξουμε, με το παιχνίδι μας να γίνεται για ακόμα μία φορά από την Σκωτία και πιο συγκεκριμένα από την Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου η Νταντί Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κουίν Οφ Σάουθ.

Γράφει στο bet-hoven.net ο Πάνος Κοτσιμπός

Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Νίλσον το περασμένο Σάββατο, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με το άνετο 2-0 της Ντανφέρμλιν χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ηταν το τρίτο ματς στη σειρά στο οποίο έμεινε αήττητη, για όσο καιρό έχει δηλαδή στον πάγκο της τον τεχνικό Νίλσον. Ηταν επίσης και η δευτερη νίκη στα τρία τελευταία, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και μακριά από την 1η θέση κατά 7 βαθμούς. Συν ότι μεσοβδόμαδα εκείνη ξεκουράστηκε, δεν είχε υποχρεώσεις και γενικάέχει φτιάξει το κλίμα.

Από την άλλη πλευρά, Αστάθειας συνέχεια για την ομάδα της Κουίν Οφ Σάουθ, η οποία αμέσως μετά από τις δύο διαδοχικές νίκες της, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την εντός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο την Μόρτον, σε ένα ματς όπου έχασε με 2-1, αν και είχε καταφέρει να ισοφαρίσει σε 1-1. Στοιχηματικά λοένα και καλύτερη κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της και έχει την ψυχολογία για να το κάνει και με νίκη κόντρα σε μία ασταθή Κουίν Οφ Σάουθ. Στο 1.95 ο άσσος.

Ως δεύτερη επιλογή θα κρατήσουμε τον άσσο του Εδιμβούργου κόντρα σε μία Κλάιντ κάκιστη και με πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, από τη Λιγκ 2 της Σκωτίας. Από την άλλη μεριά έχουμε ενα Εδιμβούργο φορτσάτο, το οποίο έπραξε τα δέοντα σε ένα ακόμα παιχνίδι του, αφού επικράτησε με 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει με αντίπαλο την Στέρλινγκ Αλμπιον εκτός έδρας, πήρε όμως αυτό που ήθελε και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μετράει 14 νίκες στα 16 τελευταία παιχνίδια της και παίζει καλό ποδόσφαιρο, με τον άσσο της να βρίσκεται στο 2.25.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα