Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Cleverbet.eu Προγνωστικά Παρασκευής 09/11/2018

Κοινοποίηση

Καλημέρα στους φίλους του στοιχήματος από την σελίδα προγνωστικών cleverbet.  Για σήμερα Παρασκευή 09/11 έχουμε παιχνίδια από Μπουντεσλίγκα & Πριμέρα Ντιβίζιον, επίσης από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδας μας για να παίξετε στοίχημα η καζίνο.



Προγνωστικά Γερμανίας. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, το Ανόβερο αναζητά την άμεση ανάκαμψη στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Βόλφσμπουργκ.

ΑΝΟΒΕΡΟ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:

ΑΝΟΒΕΡΟ:

Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες, το Ανόβερο θα υποδεχθεί την Βόλφσμπουργκ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι κυπέλλου, οι «λύκοι» πήραν την νίκη-πρόκριση με 0-2. Αυτή ήταν και η τρίτη σερί ήττα για τους γηπεδούχους, οι οποίο σε αυτά τα ματς δέχθηκαν επτά γκολ και σημείωσαν μόλις τρία. Εντός έδρας δεν εμφανίζει σε καμία περίπτωση σταθερή απόδοση. Μετράει φέτος μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Είναι αφερέγγυα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, τόσο στο «σπίτι» της, όσο μακριά από αυτό.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ:

Από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ προέρχεται η Βόλφσμπουργκ. Η απουσία του Αντμίρ Μεχμέντι ήταν εμφανής και παρά την όποια προσπάθεια, δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό. Παρόλα αυτά δεν ήταν κακή. Το σύνολο του Μπρούνο Λαμπαντία βελτιώθηκε ιδιαίτερα στο ανασταλτικό κομμάτι το τελευταίο διάστημα. Το αποδεικνύει και το ένα τέρμα που έχει δεχθεί στα τρία τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει η Βόλφσμπουργκ, που προηγείται με εννέα νίκες πριν το σημερινό, 39ο παιχνίδι τους.

Πρόταση: Με γνώμονα την εικόνα που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στους αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, η Βόλφσμπουργκ μοιάζει ικανή να φύγει αλώβητη από την «HDI Arena». Αξίζει το διπλό του 2,40 της Interwetten.

Προγνωστικά Ισπανίας. Στην «πρεμιέρα» της 12ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, η Λεβάντε υποδέχεται στο «Ciudad de Valencia» την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ:

ΛΕΒΑΝΤΕ:

Μία «ανάσα» από την 5η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα βρέθηκε η Λεβάντε την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση από την Βιγιαρεάλ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ βέβαια, εξακολουθεί να έχει το μομέντουμ, δεδομένης και της πορείας που κάνει τη φετινή σεζόν στη Λα Λίγκα. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλει να κάνει την… υπέρβαση, άλλωστε δεν απέχει και πολύ από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ:

«Χλιαρά» παραμένουν τα πράγματα στις τάξεις της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεται αρκετά το τελευταίο διάστημα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χαρακτηριστικό το ότι δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία της ματς στην Λα Λίγκα. Καταφέρνει παρόλα αυτά να βρίσκει ισορροπία ελέω της πολύ καλής αμυντικής της λειτουργίας. Τέσσερα γκολ έχει δεχθεί στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Αγαπημένο της αποτέλεσμα η ισοπαλία, μετράει τρεις στα πέντε ματς πριν το σημερινό ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Προϊστορία: Δύο νίκες περισσότερες από τη σημερινή της αντίπαλο έχει η Λεβάντε, σε ένα σύνολο 23 αγώνων.

Πρόταση: Η Λεβάντε έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα τα αμυντικά της στατιστικά στον αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δύσκολα θα «ξεφύγει» το σκορ, με το Under 2,5 να πληρώνει στον Stoiximan στο 1,91.

Για περισσότερα προγνωστικά δείτε στο cleverbet.eu  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα