Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ταμείο με combo για… σεντόνι!

Κοινοποίηση

Συνέχεια την Τετάρτη στους ομίλους του Champions League και τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικά, σε ένα βράδυ που περιμένουμε πολλά γκολ και συνδυαστικά μπορούμε να πληρωθούμε καλά.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ

Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να της βάλει στοπ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει κάνει 14 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στο +15 από τη δεύτερη θέση και τη Λυών. Προέρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Τουλούζ και ενώ στο Champions League, η Παρί κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Έμεινε στο 1-1 με τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική και το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα «τελικού». Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ παραμένει -2 από την κορυφή στην Αγγλία, ενώ έρχεται από το εύκολο 3-0 επί της Γουότφορντ. Στον όμιλο πάντως, ούτε αυτή έχει «καθαρίσει» την πρόκριση. Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και βρίσκεται μεν στην κορυφή, ωστόσο στην ισοβαθμία με τη Νάπολι. Απόψε ο… χαμένος χάνεται, ωστόσο περιμένουμε να δούμε ματς όπως εκείνο του πρώτου γύρου. Πάμε λοιπόν με τα γκολ εκατέρωθεν σε combo με τον over 2.5.

PSV Αϊντχόφεν – Μπαρτσελόνα

Τα πάει εξαιρετικά εντός των τειχών η Αϊντχόφεν, που μετράει 13 συνεχόμενες νίκες, με τελευταία το 3-0 επί της Χέρενφεν. Δεν είναι ανάλογη η πορεία της στο Champions League ωστόσο. Παρότι το πάλεψε στο «Γουέμπλεϊ», αλλά ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Τότεναμ. Παραμένει στην τελευταία θέση, παλεύοντας για την 3η θέση με τους Λονδρέζους, υστερώντας σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σταθεί όρθια στη Μαδρίτη και να πάρει το 1-1 από την Ατλέτικο. Υποχώρησε έτσι από την κορυφή της Ισπανίας, σε αντίθεση βέβαια με τον όμιλο στην Ευρώπη, όπου παραμένει αήττητη και πρώτη. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με την Ίντερ στο Μιλάνο και απόψε τους φτάνει ένας βαθμός για να πάρουν την πρόκριση στους «16». Σε κάθε περίπτωση, η PSV θέλει τη νίκη και θα ψάξει το γκολ. Η «Μπάρτσα» έχει απουσίες και για αυτό θεωρούμε πως γκολ θα βρουν οι Ολλανδοί. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο συνδυασμό του G/G με το over 2.5 και εδώ.

Στο microgamingcasino.gr θα βρεις τα πάντα για τα διάσημα παιχνίδια της

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα