Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Euroleague 5η αγωνιστική: Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό

Κοινοποίηση

Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα, να σας ενημερώσουμε ότι στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά στοιχήματος, θα βρείτε και μια λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες όπως είναι η betshop
Μετά την 4η αγωνιστική στη φετινή Ευρωλίγκα, υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα. Μία από τις βασικότερες αλλαγές είναι η απομάκρυνση της Φενερμπαχτσέ από την κορυφή, καθώς έχασε το απόλυτο, που κρατούν ακόμη οι Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Στα ελληνικά χρώματα, τώρα, ο Ολυμπιακός διόρθωσε την ανορθογραφία με την Αρμάνι, κερδίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα μπροστά στον κόσμο του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι ”ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν στη Μόσχα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και οι ”πράσινοι” έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες με το εκτός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στην Μπουντούτσνοστ. Σε αυτό το σημείο, θα ξετυλίξουμε το κουβάρι της 5ης αγωνιστικής, αναλύοντας και τα 8 παιχνίδια ξεχωριστά.

 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-0) συνεχίζει ακάθεκτη με επιτυχίες στη φετινή Ευρωλίγκα και θέλει αυτό να διατηρήσει με την επιστροφή στην έδρα της. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κέρδισε εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια με σκορ 91-106.
Ο Ολυμπιακός (3-1) δεν έχει το απόλυτο, αλλά διόρθωσε άμεσα την πολύ κακή εικόνα που είχε δείξει κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι ”ερυθρόλευκοι” του Ντέιβιντ Μπλατ κέρδισαν εντός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 88-80.
Εκτίμηση: Οι ”ερυθρόλευκοι” έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα, αλλά θέλουν κάποια βελτίωση στην εικόνα τους. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το απόλυτο, είναι το καταφανές φαβορί της αναμέτρησης κόντρα στους ”ερυθρόλευκους”. Θα ρισκάρω ποντάροντας την νίκη των Ρώσων με 6-10 πόντους – 4,25

 ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 

Η Μπασκόνια (1-3) έχει απογοητεύσει με το φετινό ξεκίνημά της, αλλά ευελπιστεί σε ανατροπή αντίστοιχη με την περσινή. Η ομάδα από τη Βιτόρια προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 77-71 στο παιχνίδι της με την Μπάγερν Μονάχου.
Η Νταρουσάφακα (1-3) προσπαθεί να προσαρμοστεί στην επανένταξή της στην Ευρωλίγκα, αν και δεν πείθει ως τώρα. Στην προηγούμενη αγωνιστική, έχασε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 71-79.
Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν ίδια συγκομιδή, αλλά η Μπασκόνια μπορεί να θεωρηθεί, ελαφρώς, το φαβορί, διότι παίζει εντός έδρας, ενώ έχει και τη μεγαλύτερη, μεταξύ τους, εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Το χάντικαπ είναι υπερβολικό και νομίζω ότι δεν θα καλυφθεί για αυτό θα επιλέξω το διπλό. 2 (+12,5) – 1.88

 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 

Η Φενερμπαχτσέ (3-1) έχασε το απόλυτο μέσα από ένα παιχνίδι, το οποίο έλεγχε σε πολύ μεγάλη διάρκειά του. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχασε εκτός έδρας στον τουρκικό ”εμφύλιο” με την Αναντολού Εφές με 89-83.
Η Μπάγερν Μονάχου (2-2) επέστρεψε στα αποτελέσματα που έψαχνε και, μάλιστα, μπροστά στον κόσμο της. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας επικράτησαν στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια με το υπέρ τους 77-71.
Εκτίμηση: Η Φενερμπαχτσέ χρειάζεται την επιστροφή στις νίκες και η Μπάγερν Μονάχου είναι αντίπαλος που μπορεί να διαχειριστεί, ειδικά στην έδρα της. Άρα, τα προγνωστικά πηγαίνουν υπέρ των Δευτεραθλητών Ευρώπης. Υπερβολίκο και σε αυτό το παιχνίδι το χάντικαπ, οπότε

 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 

Η Μπαρτσελόνα (2-2) έχει παρουσιάσει στοιχεία ανόδου, χωρίς να ξέρουμε ακόμη αν και πόσο θα κρατήσει. Οι ”μπλαουγκράνα” πήραν το πρώτο τους φετινό διπλό, κερδίζοντας στο παιχνίδι με την Νταρουσάφακα με σκορ 71-79.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-2) συνέχισε αρνητικά τις υποχρεώσεις της και προσπαθεί γρήγορα να πάει παρακάτω. Συγκεκριμένα, στην προηγούμενη αγωνιστική υπήρξε η εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 88-80.
Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα θέλει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζει σιγά σιγά. Το παιχνίδι με τη Μακάμπι και, μάλιστα, με τη στήριξη των φίλων της, της δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα για την επικράτηση. Οριακό το χάντικαπ στους 5,5 πόντους, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν οριακά για αυτό θα επιλέξω την νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-5 πόντους – 4,50
Για περισσότερα προγνωστικά κάντε κλικ στο bet-on-arme.com
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα