Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ανάλυση του Foxbet στο Μπάγερν Μονάχου – ΑΕΚ

Κοινοποίηση

Πολύ μεγάλη «μάχη» απόψε για την ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τη Μπάγερν Μονάχου στο «Αλιάνζ Αρίνα». Το καλύτερο δυνατό θα κυνηγήσει η «Ένωση». Διαβάστε την ανάλυση και την εκτίμηση του Foxbet.

Μπάγερν Μονάχου
Πάνω που έδειχνε να βρίσκει ρυθμό, δέχτηκε νέο «χτύπημα» παραχωρώντας 1-1 στη Φράιμπουργκ στο Μόναχο, με την αντίπαλο μάλιστα να παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες. Προβλημάτισε ιδιαίτερα στο δημιουργικό σκέλος (τέτοια ματς τα προηγούμενα χρόνια τα «τελείωνε» από νωρίς), τελικά προηγήθηκε με ωραία ατομική ενέργεια του Γκαμπρί στο 80′, για να δεχτεί… ψυχρολουσία στο 89′, φάση στην οποία «κοιμήθηκαν» οι κεντρικοί της αμυντικοί. Τερμάτισε νικηφόρο σερί 4 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο δεν ενθουσίασε, αλλά τουλάχιστον έπαιρνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο ΟΑΚΑ δυσκολεύτηκε από την ΑΕΚ για μία ώρα, όμως μέσα σε 3 λεπτά «καθάρισε», παίρνοντας μια επαγγελματική νίκη με 2-0. «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όλοι στο σύλλογο, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Δεν γίνεται να παίζουν και οι 50, όποιος δεν είναι καλός θα αντικαθίσταται», δήλωσε ο προπονητής Κόβατς. Ακολουθεί το σημαντικό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα (10/11, εκτός).

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος επιστρέφει ο στόπερ Χούμελς (3/1, 5/0), καθώς τα έκανε… μαντάρα πάλι το δίδυμο Μπόατενγκ-Ζούλε. Σημαντική και η επάνοδος του αμυντικού χαφ Χάβι Μαρτίνεθ (3/1, 5/0, πέτυχε το 1ο γκολ της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ). Αντιθέτως, χτύπησε στο γόνατο και θα λείψει ο εξτρέμ Ρόμπεν (3/0, 8/3), ενώ η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες (3/0, 8/3) είναι αμφίβολη. Ξανά εκτός λόγω τραυματισμού οι μέσοι Τιάγκο (2/0, 9/1), Τολισό (0/0, 2/1) και ο ακραίος επιθετικός Κομάν (0/0, 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Νόιερ – Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Χ. Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα, Μίλερ – Γκναμπρί, Λεβαντόβσκι, Ριμπερί

ΑΕΚ
Μέτρια προς κακή η «Ένωση» στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, προβλημάτισε επιθετικά, οι αντίπαλοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, έχασε 2-3 και η ίδια, πήρε το μέγιστο που άξιζε από το ματς. Έκανε σημαντική προσπάθεια υποδεχόμενη την Μπάγερν στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων, για μία ώρα αγώνα ήταν σχεδόν άψογη ανασταλτικά, όμως οι Βαυαροί έκαναν τη διαφορά με δύο γκολ σε λίγα λεπτά (61′, 63′), κερδίζοντας 2-0. Τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την ΑΕΚ στον όμιλο, αν χάσει και απόψε αποχαιρετά τη διοργάνωση και ελπίζει σε νίκη του Αγιαξ στο άλλο ματς του ομίλου, προκειμένου να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες για την 3η θέση και τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και αυτό του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αγωνιστικά Νέα: Γενικά υπήρξε δυσαρέσκεια για την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και θέληση να αντιστραφεί το κλίμα, με τον Ουζουνίδη να λέει πως δεν πρέπει να αμφισβητείται η ομάδα. Τέταρτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας για τον επιθετικό Λιβάγια (4/1, 8/3), το ίδιο και για τον αριστερό μπακ Λόπες (3/0, 5/0), ο οποίος όμως είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετό καιρό. Εκτός και οι τραυματίες Οικονόμου (Α, 6/0, 4/0), Μπακασέτας (Μ, 5/1, 7/3). Χωρίς νέα προβλήματα, ακολουθεί το εντός με Ατρόμητο (11/11).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Γαλανόπουλος, Σιμόες – Γκάλο, Μάνταλος, Μπογέ – Πόνσε

Διαβάστε εδώ την εκτίμηση και το προγνωστικό του Foxbet

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα