Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα προγνωστικά του Bet-on-arme.com για Σάββατο 22/12/18

Κοινοποίηση

Πριν περάσουμε στο κυρίως θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα με αξιολογήσεις για τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλαδα.
Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο «πλήρωσε» το μάρμαρο και πλέον βρίσκεται το στο… ταμείο ανεργίας. Πολύ σημαντική ημέρα σήμερα στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς οι περισσότεροι αγώνες διεξάγονται μαζεμένοι. Πάμε να προτείνουμε την τετράδα μας:
962. Ουντινέζε-Φροζινόνε: Πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν για την Ουντινέζε, που προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Τα τελευταία της παιχνίδια δεν ήταν άσχημα, αλλά ακόμα και στο φινάλε δε τη γλίτωνε. Κόντρα σε μια κατώτερη βάσει ρόστερ ομάδα, οφείλει μέσα στην έδρα της να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα φέτος, έχουν τις περισσότερες ήττες και από τις 20 ομάδες και δύσκολα θα σώσουν την κατάσταση φέτος, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Πάμε με τον άσο των «Φριουλάνι» στο 1.74.

1170. Κάρντιφ-Μάντσεστερ Γ.: Αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι από τους παίκτες του ρόστερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν και από τους πιο αγαπητούς στα αποδυτήρια της ομάδας και μετά την ήττα στο Λίβερπουλ αποχώρησε με… παχυλή αποζημίωση. Τα ηνία ανέλαβε (μέχρι το καλοκαίρι λογικά) ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που σαν παίκτης είχε μια λαμπρή καριέρα στο «Ολντ Τράφορντ».
Ο νεαρός Νορβηγός προπονητής φέρνει έναν άλλον αέρα στην ομάδα και οι παίκτες αναμένονται επιτέλους να δείξουν αυτό που πραγματικά αξίζουν μέσα στο γήπεδο. Η αρχή γίνεται στο Κάρντιφ, απέναντι στην τοπική ομάδα. Οι «διάβολοι» αντικειμενικά είναι μια κλάση πιο πάνω, επιλέγουμε το διπλό με το όβερ 1.5 στο 1.88.

1198. Λιλ-Τουλούζ: Και ξανά προς Τσάμπιονς Λιγκ τραβά! Μπορεί κόντρα στη Ρεμς να έσωσε το βαθμό στο παρά ένα, όμως πήγε στην έδρα της Νιμ και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό που την καράτησε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η Λιλ εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Λυών και Μονπελιέ τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζει το κρεσέντο της πίσω από την Παρί. Οι «Λιλουά», που έχουν σχεδόν καθολική κατοχή μπάλας στην απόρθητη έδρας τους, υποδέχονται τη μέτρια Τουλούζ και στοχεύουν να συνεχίσουν με νίκες, σε μια σεζόν που τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο φέτος. Παίζουμε τον άσο του 1.70 .

1202. Ανζέ-Μαρσέιγ: Ένα ξέσπασμα χρειάζεται η Μαρσέιγ έτσι ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρώτης τριάδας. Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν, προέρχονται από αποκλεισμούς σε Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν με 3-2 από τη Ναντ.
Ο Γάλλος τεχνικός ίσως να παίζει και το… κεφάλι του κόντρα στην Ανζέ, καθώς το πλούσιο ρόστερ της ΟΜ δεν αποδίδει αυτό που μπορεί. Στο ματς με την Ανζέ, λοιπόν, υπάρχει μια ευκαιρία. Ο αντίπαλος έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, το κίνητρο είναι μεγάλο και αν δεν έρθει η πρώτη νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα, τα πράγματα θα «σκουρύνουν» για τους Μαρσεγιέζους. Τους εμπιστευόμαστε στο 2.10 .
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά Στοιχήματος
    ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

    Διαβάστε Επίσης

    Σχετικά αρθρα