Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cleverbet.eu : Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευή 21/12/2018

Κοινοποίηση

Στην σελίδα Cleverbet.eu μπορείτε να δείτε δωρεάν προγνωστικά για το στοίχημα, να δείτε την λίστα με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, και να κάνετε την εγγραφή σας παίρνοντας και τις προσφορές και τα μπόνους εγγραφής των εταιριών για τους νέους πελάτες.


 Το ένα από τα δύο εναρκτήρια παιχνίδια για την 17η αγωνιστική της Λα Λίγκα, είναι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Αλαβές.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΛΑΒΕΣ:

ΣΟΣΙΕΔΑΔ:
Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση η Σοσιεδάδ. Μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα. Η πίεση στον Ασιέρ Γκαριτάνο έχει αυξηθεί και η ομάδα του χρειάζεται απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα πριν την χειμερινή διακοπή. Στο τελευταίο ματς υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την Χετάφε με 1-0.
ΑΛΑΒΕΣ:
Η Αλαβές ήταν μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Τα αλλεπάλληλα θετικά αποτελέσματα την έφεραν ακόμα και στην διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο μία σειρά από ήττες την έχουν αφήσει πλέον εκτός πρώτης πεντάδας. Οι «μπαμπαθόρος» μετρούν μόλις μία νίκη στα οχτώ τελευταία τους ματς, ενώ για πέντε σερί παιχνίδια δεν έχουν πάρει «τρίποντο». Δεν σκόραραν στους αγώνες με Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόνο μία φορά στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Προϊστορία: Μετά από 22 συναντήσεις, η Σοσιεδάδ μετρά οχτώ νίκες, έναντι 10 της Αλαβές. Τέσσερα τα ισόπαλα αποτελέσματα.
Πρόταση: Τόσο η Σοσιεδάδ, όσο και η Αλαβές, δυσκολεύονται τελευταία να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι «καίγονται» περισσότερο για την νίκη και με εξαίρεση το ματς με με την Βαγιαδολίδ, στο «Ανοέτα» ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Το συνδυαστικό 1 & Under 3,5προσφέρεται στο 2,35 στον Stoiximan.
Με… ματσάρα ξεκινάει η 16η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, καθώς η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ, υποδέχεται στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» την 2η της βαθμολογίας, Γκλάντμπαχ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
Η πρώτη ήττα στην Μπουντεσλίγκα ήρθε για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Έχασε με 2-1 από την νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας.  Μειώθηκε η διαφορά της από τους διώκτες της στους έξι βαθμούς. Κομβικό το σημερινό ματς απέναντι στην Γκλάντμπαχ, την οποία θα πρέπει να κερδίσει ώστε να κρατήσει τόσο εκείνη, όσο και την Μπάγερν Μονάχου σε απόσταση δύο νικών.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ:
Στον αντίποδα, η Γκλάντμπαχ δεν την πάτησε απέναντι στην επίσης νεοφώτιστη Νυρεμβέργη και πήρε το εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα (2-0). Σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών της Ντόρτμουντ, μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Σημαντική και για τα «πουλάρια» η αναμέτρηση του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δυσκολεύεται εκτός έδρας, με μόλις δύο νίκες σε οχτώ παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» της.
Προϊστορία: Μετά από 92 συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετράει 35 νίκες, η Γκλάντμπαχ 29, ενώ οι ισοπαλίες στο εν λόγω ζευγάρι είναι 28.
Πρόταση: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πρέπει να αποδείξει το πόσο ικανή είναι να ανακάμψει ύστερα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, την ώρα που η πίεση από τις αντιπάλους της έχει αυξηθεί. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπως και την αδυναμία της Γκλάντμπαχ όταν δεν αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της. Στο 1,73 βρίσκει κανείς το combo 1 & Over 1,5 στον Stoiximan.
Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα δείτε στο cleverbet.eu
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα