Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά Europa League : Τελευταία «ζαριά»

Κοινοποίηση

Η 6η και τελευταία στροφή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται σήμερα και λίγο μετά τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε τις 32 φιναλίστ της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα παλέψουν με τις δικές του ελπίδες ο καθένας για την πρόκριση, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Πάμε να αναλύσουμε την σημερινή μας τριάδα:
2000. Ακχισάρ-Σταντάρ Λιέγης: Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τη Σταντάρ Λιέγης σε αυτό το παιχνίδι. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης οφείλει να κερδίσει. Εάν το πράξει, ελπίζει σε μη νίκη της Σεβίλλης επί της Κράσνονταρ.
Αν οι Ισπανοί επικρατήσουν, θα έχουν τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, εκεί όπου θα μετράει η διαφορά των τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού και οι τρεις ομάδες θα έχουν ίδιο αριθμό πόντων μεταξύ τους. Έτσι, οι Βέλγοι οφείλουν να πάρουν το παιχνίδι και απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο χωρίς βαθμό, είναι το φαβορί για το τρίποντο. Διπλό στο 1.73 του Stoiximan.
2007. ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ: Πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση, καθώς μετά την ήττα του στο Λονδίνο, η νίκη της Μπάτε επί της Βίντι του ανανέωσε τις ελπίδες. Και οι δυο ομάδες θέλουν την Τσέλσι να κάνει τη δουλειά της νικώντας τη Βίντι στο άλλο ματς.
Αν γίνει αυτό, ο «δικέφαλος» με νίκη περνάει στην επόμενη φάση, έχοντας καλύτερο συντελεστή στα ματς με Βίντι και Μπάτε. Είναι δεδομένο πως για τους Θεσσαλονικείς μεγαλύτερη βαρύτητα έχει το πρωτάθλημα, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δύσκολα θα μπορέσουν να αρνηθούν ένα… Χριστουγεννιάτικο δώρο πρόκρισης στους «32». Άσος με 1.72 από τη Vistabet.
2021. Σλάβια Πρ.-Ζενίτ: Πρώτη χωρίς να κινδυνεύει θα τερματίσει στον όμιλο η Ζενίτ, με τη διακοπή στο Ρωσικό πρωτάθλημα να έπεται και ο αγώνας στην Πράγα θα είναι ο τελευταίος της για το 2018. Οι Τσέχοι ξέρουν πως κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους, καθώς με νίκη τερματίζουν πίσω από τους Ρώσους, ασχέτως αποτελέσματος στο άλλο ματς.
Αν η Σλάβια δε νικήσει, πιθανή νίκη της Κοπεγχάγης φέρνει τους Δανούς στην επόμενη φάση. Το κίνητρο του αγώνα είναι με την πλευρά των γηπεδούχων και ο άσος του 1.72 στην Sportingbet φαντάζει δυνατός.
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά Στοιχήματος
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα