Μετέφεραν με σκάφος του Λιμενικού χειροκροτητές του Αλέξη Τσίπρα στη Σαμοθράκη

Μετέφεραν με σκάφος του Λιμενικού χειροκροτητές του Αλέξη Τσίπρα στη Σαμοθράκη


Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος ενημέρωσε με email τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού «Γαύδος» για να μεταφέρει αυθημερόν όσους επιθυμούν να πάνε στη Σαμοθράκη για να «στηρίξουν» τον Αλέξη Τσίπρα

«Επιστράτευσαν» σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να μεταφέρουν οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ από την Αλεξανδρούπολη στην Σαμοθράκη, προκειμένου να παίξουν τον ρόλο των χειροκροτητών του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης-αστραπή που πραγματοποίησε για τους εορτασμούς των Θεοφανίων.

Την αποκάλυψη έκανε το evros-news.gr, σύμφωνα με το δημοσίευμα του οποίου την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το ταχύπλοο σκάφος του Λιμενικού «Γαύδος» για να μεταφέρει αυθημερόν όσους επιθυμούν να πάνε στη Σαμοθράκη για να χειροκροτήσουν (σ.σ. επί λέξει αναφέρει: για στήριξη) τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα στο σχετικό email που απέστειλε ο Μ. Μαλτέζος αποκαλεί τους αποδέκτες «Συντρόφους και Συντρόφισσες». Τελικά, δεν ξεπέρασαν τους 40-50 οι πρόθυμοι να παίξουν τον ρόλο του… κομπάρσου στον Αγιασμό και την εκδήλωση που έγινε στο Φιδέλειο, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης ο κ.Τσίπρας.

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, αν η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μεταφέρει οπαδούς του κόμματος θα μπορούσε να το κάνει με το πλοίο της γραμμής ΣΑΟΝΗΣΟΣ, -το οποίο μάλιστα είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 6:30 π.μ. της Κυριακής- και όχι να χρησιμοποιήσουν παράτυπα ένα κρατικό σκάφος, του Λιμενικού Σώματος, πρακτική που μόνο σε καθεστώτα όπως της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, όπου κόμμα και Κράτος ήταν ένα, συνέβαιναν αυτά.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Μενέλαος Μαλτέζος αρνήθηκε ότι έστειλε το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα, ωστόσο το ενημερωτικό σάιτ του Έβρου επανήλθε δημοσιεύοντας το επίμαχο email στα μέλη του κόμματος:


in.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال