Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο του Ν.Ο. Αλεξ/πολης

Κοινοποίηση

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Alexander Beach Hotel, διοργανώθηκε από το τμήμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για την «Μηχανολογία Ιστιοφόρων Σκαφών».

Εισηγητής ήταν ο Απόστολος Μαντζίδης, μηχανικός από την Ξάνθη και μέλος της βάσης Αβδήρων του Ν.Ο.Α, η οποία λειτουργεί στο λιμάνι Αβδήρων από πέρυσι το καλοκαίρι με σκάφη ανοιχτής θαλάσσης που ελλιμενίζονται εκεί και με Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης παράλληλα με την αντίστοιχη Σχολή της Αλεξανδρούπολης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν φίλοι της θάλασσας από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Ορεστιάδα, μέλη διαφόρων ναυτικών ομίλων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΝΟΚ, ΟΘΑΚ) καθώς και μέλη συλλόγων ερασιτεχνών αλιέων της περιοχής μας.

Ο Ν.Ο.Α που ιδρύθηκε το 1964 και ανήκει στα πιο ιστορικά σωματεία της Αλεξανδρούπολης, έχει ως βασικό σκοπό την διάδοση του ναυταθλητισμού στην περιοχή μας, και αυτό το σεμινάριο εντάσσεται σε ένα κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει ο όμιλος για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα