Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

1ο Mindspace MeetUp Ξάνθης

Κοινοποίηση

Το MeetUp, η νέα δράση του Mindspace, έρχεται  φέτος στην Ξάνθη. Αποτελούν μια πρωτοβουλία του οργανισμού, στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με άτομα που έχουν επιχειρήσει και έχουν πετύχει σε αυτό. Άτομα όχι διαφορετικά από τους ίδιους, αφού πολλοί από αυτούς προέρχονται από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και θέλουν να δουν την Ελληνική κοινωνία να αλλάζει προς το καλύτερο. Είναι οι λίγοι συμφοιτητές τους που έχουν πάρει τον δρόμο του επιχειρείν και  μπορούν να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες του MeetUp να κάνουν το ίδιο.  Οι θεματικές του MeetUp αφορούν τα πρώτα βήματα στο χώρο του επιχειρείν ενώ το 1ο MeetUp για φέτος στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου στον χώρο του Xanthi TechLab με καλεσμένους τους Χάρη Γερεμτζέ και Δημήτρη Μουστάκα.

Ο Χάρης και ο Δημήτρης  είναι  φοιτητές του Δημοκρίτιου Πανεπιστημίου Θράκης και ιδρυτικά μέλη της AidPlex. Μάλιστα αποτελούσαν μία εκ των τριών ομάδων που κατάφεραν να διακριθούν στο Mindspace Challenge, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρία. Οι συμμετέχοντες του MeetUp θα μπορούν να συζητήσουν με τον Χάρη και τον Δημήτρη για το πως ένας φοιτητής μπορεί να αδράξει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται, να ξεπεράσει τα εμπόδια που εμφανίζονται και να αλλάξει το περιβάλλον γύρω του κάνοντας την ιδέα του πραγματικότητα αλλά και να μάθουν λιγα πράγματα παραπάνω για την Aidplex και αυτό που προσπαθούν να κάνουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο MeetUp στην Ξάνθη και για τους ομιλητές  μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω συνδέσμο:
    • http://bit.ly/2WHNzvc

Το Mindspace είναι η ΜΚΟ που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την επιχειρηματική νοοτροπία μεταξύ των νέων. Να βοηθήσει δηλαδή φοιτητές και νεαρούς απόφοιτους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Η δράση του στην Ξάνθη ξεκινάει φέτος, το 2019, και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φέρουμε σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους νέους με τον κόσμο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας μέσω εκδηλώσεων και δράσεων με άτομα που έχουν διακριθεί στον συγκεκριμένοι τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα