Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έβρεξε διακοπές ρεύματος στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές στην Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης λόγω της κακοκαιρίας.

Τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε αγροτικούς οικισμούς σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος, σε πολλές μάλιστα των περιπτώσεων διαδοχικές, με αποτέλεσμα να προκλήθει έντονη δυσφορία στους κατοίκους.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να παραπονεθούν για τις συνεχείς διακοπές, που είχαν ως συνέπεια να προκληθούν καταστροφές σε ηλεκτρικές συσκευές.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση που έγινε στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα, στο Facebook, κάτοικος αναφέρει τα εξής: “Τι θα γινει με τις διακοπες ρευματος με καθε βροχή σε αυτη την πολη. Έχει καταντήσει αηδία.. Μετράω 1 υπολογιστή καμένο, 2 σκληρούς δίσκους με αναμνησεις και φωτογραφιες ετών (παλι καλα σωθηκαν καποια) 2 οθόνες και μια ντουζινα λάμπες.. Αν ειναι δυνατόν.. Μεσα στο 19 στην περιοχή σαρδεων που μενω, ειδικά βραδινές ωρες μετα της 11 υπολογίζω πάνω απο 10 διακοπές ρεύματος είτε ολιγολεπτες ειτε παραπάνω”. 

Άνοιξαν οι ουρανοί

Χαλάζι και έντονη βροχόπτωση αποτελούν τα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στην Ξάνθη, το απόγευμα της Τρίτης.

Οι ουρανοί άνοιξαν με τη βροχή να κάνει αισθητή την παρουσία της ενώ ακολούθησαν δυο διαδοχικές χαλαζοπτώσεις με τους δρόμους μεσα στην πόλη να ασπρίζουν.

Πρόκειται για μια μεταστροφή στον καιρό που είχε προβλεφθεί για την περιοχή με το κύμα κακοκαιρίας να αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα