Καβάλα: Συγγενής ασθενούς που απεβίωσε ξυλοκόπησε τον γιατρό

Καβάλα: Συγγενής ασθενούς που απεβίωσε ξυλοκόπησε τον γιατρό


Όταν ο γιατρός ζήτησε από τους συγγενείς του αποθανόντος, να του χορηγήσουν κάποια έγγραφα, συνοδός του άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές

Θύμα ξυλοδαρμού από συγγενή ασθενούς που απεβίωσε, έπεσε γιατρός στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν στο ethnos.gr ότι οι προπηλακισμοί και τα κρούσματα σωματικής βίας είναι καθημερινά στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κατερίνα Πετράκη, το βράδυ της Δευτέρας απεβίωσε ασθενής με γενικευμένο καρκίνο στην Ουρολογική Κλινική του νοσοκομείου. Όταν ένας γιατρός ζήτησε από τους συγγενείς του αποβιώσαντος να του δώσουν κάποια έγγραφα, για να προχωρήσει την προβλεπόμενη διαδικασία, συνοδός του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και ο γιατρός δε θέλησε να υποβάλει μήνυση.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος ο συνοδός να επιτεθεί στο γιατρό. Οι συγγενείς γνώριζαν ότι ο ασθενής έχει γενικευμένο καρκίνο και ότι βρίσκεται σε βαριά κατάσταση», είπε στο ethnos.gr η κ. Πετράκη.

Κατά την ίδια, για το περιστατικό έχει κινητοποιηθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες, ενώ την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 8:30, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου.
Πηγή: Έθνος
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال