Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραλάμβαναν τα ναρκωτικά στην Κομοτηνή μέσω κούριερ

Κοινοποίηση


Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 161,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2 ζυγαριές, 2 θρυμματιστές και κενές νάιλον συσκευασίες 

Μέσω κούριερ παραλάμβαναν τα ναρκωτικά στην Κομοτηνή με αποτέλεσμα να πέσουν στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό προκύπτει από τις συλλήψεις που έγιναν στις 11-2-2019, στην Κομοτηνή και την Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 28 (άνδρες) και 23 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 39χρονου, εντόπισαν και κατάσχεσαν:

1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 90 γραμμαρίων
2 ζυγαριές
1 μεταλλικό τρίφτη
1 μεταλλικό γιούφι
κενές νάιλον συσκευασίες
το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ
3 κινητά τηλέφωνα

Στη δεύτερη περίπτωση, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, χθες το μεσημέρι, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 28χρονο αμέσως μετά την παραλαβή δέματος από μεταφορική εταιρία, το οποίο περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 66 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι αποστολέας του παραπάνω δέματος είναι η 23χρονη, η οποία εντοπίσθηκε και συνελήφθη το ίδιο βράδυ στην Αθήνα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν, μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 5,8 γραμμαρίων, ένα κυτίο και μία συσκευασία με άγνωστα φυτικά αποσπάσματα, συνολικού βάρους 9,6 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός θρυμματιστής.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατασχέθηκαν όλες οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών, ο μεταλλικός θρυμματιστής, ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα