Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε ο αγώνας της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό λόγω ισχυρών ανέμων

Κοινοποίηση

Ο αγώνας με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής ξεκίνησε κανονικά, αλλά μετά από 20 λεπτά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια λόγω… αέρα

Η Ωκεανίς χτύπησε το πρώτο ματς της σημερινής ημέρας για την Super League, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης Ξάνθη-Λεβαδειακός.

Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου να ξεκινήσει ο αγώνας προκάλεσε έκπληξη, αλλά και εκνευρισμό στους παράγοντες των γηπεδούχων που γνώριζαν από πρώτο χέρι ότι δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο (ενώ από την ένταση των ανέμων ξεκόλλησαν ακόμη και κομάτια πλέξιγκλας από τους πάγκους)…

Οι ποδοσφαιριστές είχαν πολλά προβλήματα με τον αέρα, η μπάλα δεν στεκόταν με τίποτα κι αφού είδαμε δύο κόρνερ κι άπειρα λανθασμένα κοντρόλ, ο διεθνής ρέφερει στο 22′ έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Οι δύο ομάδες θα επανεμφανιστούν αύριο στις 16:00 στο γήπεδο της Ξάνθης κι αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες το ματς θα ξεκινήσει από το 22ο λεπτό.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Τζουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης.
Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόφσκι, Στανόγεβιτς, Ρεκβιασβίλη, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα