Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κολλήσε στην Κρήτη η Ξάνθη

Κοινοποίηση

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο σημερινό παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Super League, καθώς ΟΦΗ και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Κρήτες ανέβηκαν στους 17 βαθμούς, όπου «συγκατοικούν» προσωρινά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Ξάνθη έφτασε στους 25 και στο -2 από την πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα στο 5ο λεπτό, όταν το σουτ του Νέιρα έδιωξε σε κόρνερ ο Ζίβκοβιτς. Στο 16΄ ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε από κοντά να παραβιάσει την εστία της Ξάνθης, η οποία στο επόμενο λεπτό έχασε τη δική της ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Μπρίτο σούταρε εντός περιοχής και έστειλε την μπάλα άουτ. Οι Κρήτες είχαν νέα ευκαιρία για γκολ στο 25΄ με τον Γιακουμάκη, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του οποίου δεν βρήκε στόχο.

Η Ξάνθη δημιούργησε νέα ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Καντά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στρέζου. Ο ΟΦΗ πλησίασε εκ νέου το γκολ στο 76΄, όταν το σουτ στην κίνηση του Ντίνα έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 85΄ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, ενώ στο επόμενο λεπτό και σε αντεπίθεση της Ξάνθης ο Κάστρο έπιασε σκαστή κεφαλιά, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε την μπάλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων το σουτ του Κοβάσεβιτς έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Βουό, Νάστος – Κάστρο, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντίρεσταμ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68΄ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61΄ Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76΄ Βουό), Ποτουρίδης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Καντά, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Μπρίτο (63΄ λ. τρ. Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58΄ Μπαριέντος), Μελιόπουλος (53΄ Καμαρά).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα